کد خبر: 2575378
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۲

اعلام برنامه‌های دومين روز جشنواره «موسيقی مقاومت»

گروه هنر: در دومين روز از پنجمين جشنواره «موسيقی مقاومت»، علاوه بر پيگيری اجراهای بخش رقابتی در سه بخش سنتی، آواز جمعی و پاپ و بخش جنبی، اجرای غلام كويتی‌پور و حامد زمانی هم از بخش‌های ويژه اين جشنواره است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از ستاد خبری جشنواره «موسيقی مقاومت»، رونمايی آلبوم موسيقی «بدرقه» كاری از مهدی عباسی، آغازگر برنامه‌های روز دوم پنجمين جشنواره «موسيقی مقاومت» در پنجشنبه 24 مرداد است كه ساعت 17 در نگارخانه سازه رأس برج ميلاد رونمايی خواهد شد.
همچنين ساعت 18 فردا اتوبوس استيج سفير آفتاب به همت خانه سرود انقلاب اسلامی در بوستان ملت تهران، سرودهايی با مضمون دفاع مقدس، شهدا، انقلاب و بيداری اسلامی اجرا می‌كند.
در سالن شماره پنج مركز همايش‌های برج ميلاد نيز در ساعت 30/18، گروه آوازی «اداك» به سرپرستی محسن بافنده و «آرپژ» به سرپرستی محمدرضا عطريان در بخش رقابتی آواز جمعی و در سالن شماره 4 گروه «سر‌وهای اميد» به سرپرستی يونس غلامزاده‌علم و «آوای كرمانشاه» در بخش موسيقی كلاسيك ايرانی به اجرای برنامه خواهند پرداخت.
سالن شماره 2 مركز همايش‌های برج ميلاد نيز نشست پژوهشی «موسيقی دفاع مقدس» را با حضور پيروز ارجمند؛ مديركل مركز موسيقی حوزه هنری ميزبانی خواهد كرد و همچنين در فضای باز مقابل مركز همايش‌های برج ميلاد، «جنگ آوای افلاكيان» با اجرای اركستر نيروی هوايی آجا در ساعت 20 آغاز به كار می‌كند و اركستر فرماندهی انتظامی استان البرز نيز در ادامه اين برنامه اجرا خواهد شد.
اما در بخش رقابتی موسيقی پاپ نيز اجرای گروه «كاوه آفاق» به سرپرستی سيدكاوه آفاق و «آويژه هنر» به سرپرستی مهدی ميرزاباقريان در فضای باز برگزار خواهد شد و غلامعلی كويتی‌پور از مداحان سرشناس دوران دفاع مقدس نيز به صورت زنده و برای نخستين‌بار در اين محل به اجرای برنامه می‌پردازد و در ادامه از خاطرات دوران دفاع مقدس با مخاطبان سخن خواهد گفت و حامد زمانی نيز در ادامه «جنگ آوای افلاكيان» به اجرای كنسرت پاپ می‌پردازد.
لازم به توضيح است كه فردا سالن اصلی برج ميلاد فردا و در روز دوم جشنواره «موسيقی مقاومت» برنامه‌ای اجرا نخواهد كرد.
captcha