به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا)، به همت ستاد مركزی راهيان نور اولين گروه از خادمان افتخاری شهداء در مناطق عملياتی شمالغرب كشور به منظور خدماترسانی به زائران راهيان نور اين مناطق حضور پيدا كردند.
گفته میشود اعزام اين خادمين از تاريخ 25 مرداد آغاز شده و خادمين شهدا در اين يادمانها جهت خدمترسانی به زائران كوی شهدا مستقر شدهاند.
خادمان شهدا در يادمانهای شهدای گمنام سنندج(باشگاه افسران)، منطقه عملياتی والفجر 10 در ارتفاعات دالانی، شهدای گمنام زريوار در مريوان، والفجر 4 در منطقه مريوان، شهدای غريب سيرانبند، بوالحسن در شهر بانه و بلفت در شهر سردشت حضور پيدا میكنند.
لازم به ذكر است كه حضور خادمان در يادمانهای شمالغرب كشور تا دهه سوم شهريورماه سال جاری ادامه داشته و پس از آن نيز اين يادمانها در شرايط مناسب آب و هوايی آماده حضور زائران از سراسر كشور خواهد بود.