کد خبر: 2579725
تاریخ انتشار : ۰۳ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۴

دوره تربيت مربی روخوانی و روان‌خوانی در مؤسسه پارسای قم آغاز شد

گروه فعاليت‌های قرآنی: مسئول شعبه صدوق مؤسسه قرآنی پارسای قم از آغاز دوره تربیت مربی روخوانی و روان‌خوانی در این مؤسسه خبر داد.

معصومه ناصری، مسؤل شعبه صدوق مؤسسه قرآنی پارسای قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه قم، گفت: دوره تربيت مربی روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم از امروز یکشنبه، سوم شهریورماه آغاز شده است.
وی یادآور شد: در این دوره آموزشی 23 نفر از خواهران حضور دارند و خانم‌ها نفيسه قاضی‌زاده و بی‌بی فاطمه ممتازی، مدرسان این دوره به شمار می‌روند.
وی با بیان اینکه دوره تربیت مربی روخوانی و روان‌خوانی دوره سطح يك است گفت: قرائت و روش تدريس و فنون معلمی عنوان‌‌های برگزاری این دوره هستند که در بلوار شهید صدوقی، كوچه شماره 30، محل مؤسسه پارسا برگزار می‌شود.
مسئول شعبه صدوق مؤسسه پارسای افزود: این دوره به مدت دو ماه در 120 ساعت برگزار شده و در پایان از شرکت‌کنندگان آزمون گرفته می‌شود و به قبول‌شدگان مدرك پایان دوره از سوی سازمان تبليغات اسلامی اعطا می‌شود.
captcha