کد خبر: 2583179
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۷

پرونده امام موسی صدر و همراهانش با روشن‌شدن حقيقت خاتمه می‌يابد

گروه بين‌الملل: رئيس پارلمان لبنان عصر ديروز، نهم شهريورماه، طی سخنانی به مناسبت سی‌وپنجمين سالروز ربوده‌شدن امام موسی صدر و همراهانش تأكيد كرد: قضيه امام موسی صدر و همراهانش تنها با روشن‌شدن حقيقت و آزادی آنان پايان خواهد يافت.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی شبكه ماهواره‌ای المنار، نبيه بری، رئيس پارلمان لبنان، طی سخنانی به مناسبت سی‌و‌پنجمين سالروز ربوده شدن امام موسی صدر و همراهانش، در منطقه «عين التينه» اين كشور اظهار كرد: مسئله ربوده‌شدن امام موسی صدر و همراهانش بين لبنان و ليبی هرگز خاتمه نخواهد يافت، مگر با روشن‌شدن حقيقت و آزادی آنان.
نبيه بری ابراز اميدواری كرد كه لبنان و ليبی به راه‌ حلی مشترك برای روشن‌شدن سرنوشت امام موسی صدر و همراهانش رسيده و پرونده‌های قضايی امنيتی مشتركی در اين زمينه توسط دو كشور تنظيم شود.
رئيس پارلمان لبنان تصريح كرد: ميان برخی مسئولان حكومت جديد ليبی با بقايای رژيم سابق اين كشور در مورد پنهان‌كردن اطلاعات مرتبط با امام موسی صدر، تبانی صورت گرفته و هر دو گروه دو روی يك سكه و خواهان ادامه ابهام در اين قضيه هستند.
وی خاطرنشان كرد: لبنان منتظر پاسخ‌های شفاف از مقامات ليبيايی و خواهان تحقيق از آگاهان نسبت به ربوده شدن امام موسی صدر است و شاخص واقعی ثبات و امنيت ليبی و برپايی حكومت عادلانه در آن نيز به روشن‌شدن همين قضيه بستگی دارد.
وی در بخش ديگری از سخنانش با اشاره به اين كه بحران سوريه پيامدهايی در لبنان دارد و اسرائيل عامل انفجارها و حملات موشكی است، تأكيد كرد: كسانی كه از انفجارها حمايت مالی می‌كنند، همان كسانی هستند كه حامی عمليات انتحاری در لبنان هستند.
بری يادآور شد: برخی از مقاومت می‌خواهند كه بدون دريافت هيچ گونه تضمين، سلاح خود را بر زمين بگذارد، اين در حالی است كه هر سلاحی غير از سلاح ارتش لبنان و مقاومت، سلاحی غير قابل قبول و رد شده است.
وی در پايان خاطرنشان كرد: بايد توجه داشت كه مرزهای جنوبی فقط متعلق به شيعيان نيست و مفهوم دفاع از لبنان نيز محدود به گروه يا فرقه خاصی نيست.
captcha