کد خبر: 4362261
تاریخ انتشار : ۱۳ تير ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۷

نخاله: رهبر شهید، فلسطین را دوست داشت

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی با بیان اینکه رهبر شهید، فلسطین را دوست داشت، تأکید کرد: حمایت از فلسطین، رویکرد جمهوری اسلامی باقی خواهد ماند.

نخاله: رهبر شهید فلسطین را دوست داشتبه گزارش ایکنا به نقل از العالم، زیاد نخاله، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی، تأکید کرد: شرکت هیئت این جنبش در مراسم وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی، آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، گواهی بر جایگاه و نقش تاریخی ایشان در حمایت از آرمان فلسطین است. 

وی بیان کرد: رویکرد حمایت از مقاومت ادامه خواهد یافت و جمهوری اسلامی حامی اصلی مردم فلسطین باقی خواهد ماند.

نخاله در سخنانی در حاشیه مراسم وداع با رهبر شهید، گفت: آیت‌الله خامنه‌ای رهبری استثنایی بود که فلسطین و مردم آن را دوست داشت و فلسطینیان و مبارزان مقاومت نیز این عشق و وفاداری را جبران کردند.

وی تأکید کرد: شهادت ایشان ضایعه بزرگی برای امت اسلامی است، اما همچنین نشان افتخار و سربلندی در مسیر جهاد است.

وی با بیان اینکه میراث رهبر شهید در ادامه رویکرد مقاومت باقی خواهد ماند، اظهار کرد: مقاومت فلسطین تا زمانی که رژیم اشغالگر در سرزمین فلسطین وجود داشته باشد، به مسیر خود ادامه خواهد داد و تا زمان دستیابی به پیروزی از انتخاب خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

نخاله بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره حامی اصلی مردم فلسطین و نیروهای مقاومت بوده و این موضع، امتداد رویکرد امام خمینی (ره) و رهبر شهید است و تحت رهبری جمهوری اسلامی تا دستیابی به اهداف امت و آرمان اصلی آن ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha