کد خبر: 4362216
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۴
دبیرکل دی-۸ در گفت‌وگو با ایکنا:

رهبر شهید ایران نماد شجاعت، حکمت و همبستگی جهان اسلام بود

دبیرکل سازمان همکاری اقتصادی دی-۸ تصریح کرد: ما همواره شهید آیت‌الله خامنه‌ای را شخصیت برجسته دینی و رهبری برخوردار از شجاعت و حکمت کم‌نظیر می‌دانستیم؛ رهبری که نه تنها ملت برادر ایران را هدایت بلکه سهم بزرگی در همبستگی جهان اسلام ایفا کرد.

دبیرکل دی-۸: رهبر شهید ایران نماد شجاعت، حکمت و همبستگی جهان اسلام بود

سهیل محمود، دبیرکل سازمان همکاری اقتصادی دی-۸، در حاشیه مراسم بدرقه آقای شهید در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به جایگاه جمهوری اسلامی ایران در این سازمان گفت: سازمان دی-۸ در سال ۱۹۹۷ تأسیس شد و ایران یکی از اعضای مؤسس آن است. ترکیه، پاکستان، بنگلادش، اندونزی، مالزی، نیجریه، مصر و اخیراً جمهوری آذربایجان نیز از اعضای این سازمان هستند. جمعیت کشورهای عضو حدود یک میلیارد و ۲۸۰ میلیون نفر و مجموع تولید ناخالص داخلی آنها بیش از ۵ تریلیون دلار است؛ از این رو دی-۸ یکی از سازمان‌های مهم اقتصادی جهان به شمار می‌رود و ایران نیز همواره نقش مهمی در موفقیت فعالیت‌های این سازمان ایفا کرده است.

وی افزود: برای شرکت در مراسم بزرگداشت و وداع با رهبر معظم شهید، آیت‌الله العظمی سیدعلی خامنه‌ای، در اینجا حضور یافته‌ایم. چند سال پیش نیز در قالب یک هیئت عالی‌رتبه این افتخار را داشتم که با ایشان دیدار کنم. ما همواره ایشان را شخصیتی برجسته دینی و رهبری برخوردار از شجاعت و حکمت کم‌نظیر می‌دانستیم؛ رهبری که نه تنها ملت برادر ایران را هدایت کرد، بلکه سهم بزرگی در تلاش برای صلح، پیشرفت و شکوفایی ایفا کرد.

دبیرکل دی-۸ با ابراز همدردی با خانواده رهبر شهید و ملت ایران گفت: بهترین آرزوهای خود را برای خانواده داغدار و ملت ایران ابراز می‌کنیم و برای موفقیت مسئولان و مقامات جمهوری اسلامی ایران در حفظ صبر، عزت، تأمین منافع ملی ایران و همچنین برقراری صلح و ثبات پایدار در منطقه دعا می‌کنیم. امیدواریم مسیر و آرمان‌های رهبر شهید ادامه یابد و خداوند روح ایشان را در آرامش ابدی قرار دهد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره نقش رهبر شهید در همکاری‌های منطقه‌ای و روابط با کشورهای همسایه، به‌ویژه پاکستان، اظهار کرد: به خوبی به یاد دارم که در دهه ۱۹۸۰، زمانی که ایشان رئیس‌جمهور بودند، سفر تاریخی و به‌یادماندنی به پاکستان داشتند. ایشان در تمام دوران رهبری خود بر همبستگی میان کشورهای اسلامی و روابط نزدیک و برادرانه با همسایگان تأکید می‌کردند.

سهیل محمود افزود: تأکید رهبر شهید بر همبستگی و همکاری، نقش مهمی در تقویت همکاری‌های اقتصادی منطقه‌ای داشت و به لطف گسترش همکاری میان کشورهای همسایه، رفاه منطقه افزایش یافته و در آینده نیز بیش از پیش تقویت خواهد شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در مسیر آینده باید همواره پیام محبت، همبستگی، حمایت از ملت‌های مظلوم و گسترش همکاری میان کشورهای اسلامی را سرلوحه قرار دهیم. این موضوع برای ایران، پاکستان، کشورهای عضو دی-۸ و کل منطقه از اهمیت حیاتی برخوردار است.

گفت‌وگو از سید میثم یعقوبی

انتهای پیام
captcha