کد خبر: 2583475
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۷:۳۷

قصدمان استفاده از عضوی پرسابقه در حوزه ديپلماسی رسانه‌ای بود

گروه سياسی: وزير امور خارجه با ابراز خرسندی از قرارگيری يك چهره آشنا در عرصه رسانه و ديپلماسی عمومی در سمت سخنگويی وزارت خارجه در ابتدای كار دولت تدبير و اميد تأكيد كرد: هدف ما يك اقدام تبليغاتی نبود، بلكه قصدمان استفاده از يك نمونه برجسته و پرسابقه در حوزه ديپلماسی رسانه‌ای بود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) محمدجواد ظريف، وزير امور خارجه در مراسم توديع سخنگوی سابق و معارفه سخنگوی جديد وزارت امور خارجه كه امروز يكشنبه، 10 شهريورماه، برگزار شد، در سخنانی از انتصاب مرضيه افخم به اين سمت به‌عنوان يك واقعه مهم و تاريخی در وزارت امور خارجه ياد كرد و گفت: اين وزارتخانه سعادت داشته است كه در بخش رسانه‌ای از بهترين همكاران با كارنامه موفق برخوردار باشد.
وی رامين مهمان‌پرست، سخنگوی اسبق را يكی از نمونه‌های موفق و پربار بخش سخنگويی وزارت خارجه برشمرد و خاطرنشان كرد: در دوران تصدی او در اين سمت، شاهد موفقيت‌های بسياری در عرصه تعامل با رسانه‌‌ها بوديم و قطعاً در سمت‌های ديگر از تجربيات و توانمندی‌های وی بهره‌مند خواهيم شد.
ظريف همچنين با اشاره به همكاری بسيار و مؤثر سيدعباس عراقچی با رسانه‌ها در مدت كوتاه سخنگويی‌اش در مورد اهميت تداوم اين همكاری در دوره جديد گفت: رسانه، ابزار ارتباط ميان مسئولان و مردم است و از آنجا كه رسانه‌های تصويری و مجازی هنوز نقش اول را در ميان ديگر انواع رسانه‌ها بازی می‌كنند، مسئولان را مجبور به پاسخ‌گويی به مردم می‌كنند.
وی افزود: بدون رسانه‌های با دقت و با انصاف، حضور هوشمندانه مردم در صحنه تصميم‌گيری بسيار دشوار است و اهتمام به اين امر، تضمين‌كننده موفقيت مسئولان و نهادها و رسانه‌هاست زيرا نه ما به تنهايی در عرصه ارتباط مردمی موفقيم و نه رسانه‌ها بدون رصد اخبار می‌توانند سودمند باشند.
وزير امور خارجه، انعكاس واقع‌بينانه اخبار و منصفانه اخبار، بخش ديگر مسئوليت رسانه‌های داخلی و خارجی خواند و گفت: ارائه واقعيت‌ها و جلوگيری از تفكرات جنگ‌طلبانه منحصر به رسانه‌های داخلی نيست بلكه وظيفه مشترك همه ماست كه در قبال آينده فرزندان خود داريم تا به فهم واقعيت كمك كنيم.
وی ادامه داد: بايد تلاش كنيم فضای همفكری و تضارب آرا حاكم شود تا اشكالات رفع شود چرا كه دنيای امروز، دنيای فكر كردن به آينده است و ضرورت دارد به قول سهراب سپهری كه « ... چشم‌‌ها را بايد شست، جور ديگر بايد ديد ... ».
وی با ابراز خرسندی از قرارگيری يك چهره آشنا در عرصه رسانه و ديپلماسی عمومی در سمت سخنگويی وزارت خارجه در ابتدای كار دولت تدبير و اميد تأكيد كرد: هدف ما يك اقدام تبليغاتی نبود، بلكه قصدمان استفاده از يك نمونه برجسته و پرسابقه در حوزه ديپلماسی رسانه‌ای بود.
captcha