کد خبر: 2586339
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۶

«پرونده‌های k.s» كاری ايجابی و افشاگر اقدامات خصمانه آمريكاست

گروه هنر: يك كارگردان و كارشناس سينما تصريح كرد: مستند سينمايی «پرونده‌های k.s» از معدود كارهايی است كه ويزگی ايجابی دارد و می‌تواند افشاكننده بسيار از اقدامات خصمانه استكبار باشد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، نشست خبری فيلم مستند «پرونده‌های k.s» با حضور احسان محمدحسنی رئيس سازمان فرهنگی ـ هنری اوج، نادر طالب‌زاده كارگردان و كارشناس سينما امروز 17 شهريورماه، در سازمان هنری ـ رسانه‌ای اوج برگزار شد. در ابتدای اين جلسه محمد حسنی در سخنانی اظهار كرد: فردا ساعت 20 از اين مستند فاخر رونمايی خواهد شد؛ كاری كه سعی دارد گوشه‌ای از ددمنشی و هويت پليد استكبار را ترسيم كند، البته با توجه به نزديكی 11 سپتامبر اين كار می‌تواند تصويرگر خوبی از واقعيت‌هايی باشد كه تا به آن اشاره نشده است.
وی افزود: نكته ديگر اينكه اين فيلم در شرايطی پخش می‌شود كه شرايط جامعه به شدت ملتهب است. به ويژه اينكه استكبار سعی دارد به بهانه مبارزه با سلاح‌های كشتار جمعی جنگی ناعادلانه عليه مردم و دولت سوريه به راه اندازد. اين وضعيت در حالی است كه اين شك می‌رود كه آمريكا خود در زمان جنگ ايران و عراق، سلاح‌های شيميايی را در اختيار صدام قرار داده است.
محمد حسنی ادامه داد: سازمان هنری ـ رسانه‌ای اوج رسالت خود می‌داند كه از آثار ارزشی و انقلابی حمايت كند، بنابراين اين مستند با برخورداری از گروهی حرفه‌ای توليد و به نمايش در خواهد آمد، البته اسامی عوامل سازنده فيلم بنا به دلايل امنيتی اعلام نخواهد شد تا خود و خانواده اين افراد بتوانند زندگی عادی داشته باشند.
وی در بخش ديگری از سخنان خود تأكيد كرد: سازمان اوج تشكلی مردمی است كه توسط بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی حمايت می‌شود، در اين راستا ما نيز سعی می‌كنيم از آثاری كه تلاش دارند به صورت مستقل تحولات منطقه و جهان را به تصوير كشند حمايت كنيم. «پرونده‌هايی k.s» تنها بخشی از فعاليت‌های ماست كه در آينده به صورت جدی پيگيری خواهد شد.
رئيس سازمان هنری ـ رسانه‌ای اوج تاكيد كرد: تا به امروز حدود 40 شبكه خارجی اعلام آمادگی كرده‌اند اين مستند را پخش كنند و ما در حال مذاكره با آنها هستيم، البته اين كار افشاگرانه توسط شبكه يك سيما نيز به زودی پخش خواهد شد.
پس از سخنان محمدحسنی، نادر طالب‌زاده به عنوان ديگر سخنران مراسم هم بيان كرد: خيلی خوشحالم كه سازمان هنری ـ رسانه‌ای اوج فرصتی پيش آورد تا با ساخت «پرونده‌های k.s» كاری ايجابی صورت گيرد. اين وضعيت در شرايطی است كه رسانه‌های ايران همانند سينمای ايران در جهان امروز دارای جايگاه خاص خود است، پس با حمايت از اينگونه مستندها قادريم به جايگاهی رسيم كه در آن واقعيت‌ها به درستی برای مردم جهان تصوير شود.
وی ادامه داد: اين مستند سينمايی را سندی بسيار خوب برای افشاگری چهره آمريكا می‌دانم، به ويژه اينكه آنها سعی دارند با ابزار رسانه، خواسته‌های دروغ خود را به جهانيان القا كنند. نمود بارز اين مسئله را می‌توانيم به خوبی درباره وقايعی كه در سوريه روی می‌دهد، مشاهده كنيم، البته در اين راه رسانه‌هايی جمعی نيز قادرند ابزاری باشند در جهت معرفی نيازهای جوانانی كه در اين حوزه مشغول به فعاليت هستتند.
طالب‌زاده در بخش ديگری از سخنان خود گفت: نكته حائز اهميت درباره «پرونده‌های k.s» اين است كه، حقايقی ارائه شده توسط فردی بيان می‌شود كه سال‌ها در سرويس‌های امنيتی امريكا كار كرده است و جزئی از آنهاست، اما وی كه بعد از 11 سپتامبر پی به حقيقت چهره استكبار می‌برد، شروع به روشن‌گری می‌كند و همين مسئله نيز سبب می‌شود كه به كشور آرژانتين پناهنده شده و زندگی مخيفانه‌ای را پيش گيرد.
وی يادآور شد: در اين كار تصاوير از انبارهای سلاح های شيميايی آمريكا نشان داده می‌شود كه تا به حال دوربينی به آن راه نيافته است. اين تصاوير وقتی به نمايش در می‌آيد اين باور شكلی جدی‌تر به خود می‌گيرد كه سلاح شيميايی كه در اختيار صدام قرار گرفت توسط امريكا تامين شده بود، هرچند در ظاهر اينگونه بيان می‌شود كه برخی شركت‌هايی آلمانی مواد شيميايی را در اختيار صدام قرار می‌دادند.
طالب‌زاده در پايان خاطرنشان كرد: البته كشورهای استعماری نيز در اين زمينه بيكار نيستند، بنابراين با توليد كارهايی چون «گلاب»، «آرگو»، «سنگسار ثريا» و... به تحريف واقعيت دست می‌زنند، به همين دليل است كه منفعل بودن ما تنها يك كم كاری نيست، بلكه نوعی همراهی با آنهاست تا آنچه را می‌خواهند به جهانيان عرضه كنند.
در اين مراسم ايزابل كوتان پير وكيل فرانسوی ايران در پرونده فيلم «آرگو» و پاتريك بسون روزنامه‌نگار و محقق حضور داشتند.
يادآور می‌شود مستند «پرونده های k.s» دوشنبه ساعت 20 در تالار ايوان شمس به نمايش در می‌آيد.
captcha