کد خبر: 2586968
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۲
بايدها و نبايدهای حضور زنان در اجتماع از ديدگاه قرآن//4

حضور معنوی زن نقش مهمی در شكل‌گيری جامعه متعالی دارد

گروه اجتماعی: مدير اجرايی دفتر منطقه‌ جنوب كشور اتحاديه تشكل‌های قرآنی با بيان اينكه حضور زنان در جامعه به دو بخش معنوی و فيزيكی تقسيم می‌شود، گفت: حضور معنوی زن نقش مهمی در اثرگذاری تربيت صحيح فرزند و در نهايت شكل‌گيری جامعه متعالی دارد.

حجت‌الاسلام و المسلمين منصور برزگر، مدير اجرايی دفتر منطقه‌ جنوب كشور اتحاديه تشكل‌های قرآنی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، با بيان اينكه اسلام حضور زن در اجتماع را منع نكرده است، گفت: پيامبر(ص) در مقام والای زن می‌فرمايد؛ مرد از دامن زن به معراج می‌رسد يا در جای ديگر فرموده بهشت زير پای مادران است.
وی افزود: اسلام برای زن چنان جايگاه والايی درنظر گرفته كه بهشت را زير پای او قرار داده و همچنين موفقيت‌ها و رسيدن به مدارج عالی توسط مردان را مرهون تلاش و همت زنان دانسته است.
حجت‌الاسلام برزگر با بيان اينكه حضور زن به دو بخش معنوی و فيزيكی تقسيم می‌شود، عنوان كرد: حضور معنوی زن و اثرگذاری او در تربيت فرزند و شكل‌گيری شخصيت فرزند و در نهايت شكل‌گيری جامعه متعالی باعث شده كه اسلام زن را از انجام كارهای سخت و سنگين كه با روحيه لطيف او سازگار نيست و اين مسئوليت خطير او را به خطر می‌اندازد، منع كند.
اين فعال قرآنی با بیان اینکه اگر اسلام حجاب را برای زن اجبار كرده به‌دليل اين است كه او را از آسيب‌ها و فساد حفظ كرده و اجازه ندهد قداستش لكه‌دار شود، اظهار كرد: برای حضور فيزيكی زن نيز در اجتماع از سوی اسلام ممانعتی وجود ندارد ولی اسلام او را از حضور در جبهه‌ها به‌عنوان مبارز، انجام كارهای سخت و طاقت‌فرسا كه نياز به توان بالا دارد و ارتباط با نامحرم منع كرده و اين را برای حفظ كردن وی از آسيب می‌داند.
حجت‌الاسلام برزگر بيان كرد: اما اسلام زن را از حضور در هيچ‌يك از عرصه‌های سياسی، اجتماعی، فرهنگی، مادی و معنوی منع نكرده و به او اين اجازه را می‌دهد تا زمانی‌كه خط قرمزها را رد نكرده به‌صورت فعال حضور داشته باشد.
مدير عامل مؤسسه مكتب‌القرآن ثارالله فارس خاطرنشان كرد: همين شيرزنان جامعه بودند كه جوانان اين آب و خاك را به‌گونه‌ای تربيت كردند كه برای پاسداری از خاك وطن خود شهادت را به جان خريدند و از ناموس خود دفاع كردند.
اين كارشناس قرآنی در بخش پايانی سخنان خود با بيان اينكه در سوره نور وظايف زنان مشخص شده است، گفت: در زمان كنونی به بركت انقلاب و خون شهدا زنان فعالانه در جامعه حاضر بوده و دوشادوش مردان تلاش می‌كنند.
captcha