کد خبر: 2588263
تاریخ انتشار : ۲۰ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۷

حضور پررنگ ایران در نمايشگاه بین‌المللی كتاب مسكو

گروه اجتماعی: رايزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ايران با عرضه بيش از شصت عنوان كتاب در بيست و ششمين نمايشگاه بين‌المللی كتاب مسكو حضوری پررنگ و چشمگیر داشت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه اروپا، بيست و ششمين نمايشگاه بين‌المللی كتاب مسكو، يكی از مهمترين رويدادهای کتاب و نشر را برای علاقه‌مندان به این حوزه فراهم ساخت.
اين نمايشگاه با حضور 56 كشور خارجی و 1241 انتشارت روسی، امسال به ركورد جديدی از نظر تعداد ناشران و كشورهای خارجی شركت‌كننده دست يافت .
رايزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ايران همچون سال‌های پيش با حضور فعال خود كام دوستداران فرهنگ، هنر و ادبيات کشور ایران را سيراب کرد.
ترجمه روسی مثنوی در دو گونه شش جلدی و دو جلدی ، ترجمه روسی آثار حضرت امام خمينی(ره)، ترجمه روسی ارزش ميراث صوفيه، هدايت و مشورت در اسلام، نظام سياسی و دولت در اسلام، گزيده داستان‌های معاصر ايرانی در دوجلد، جلدهای اول و دوم قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب از جمله آثار منتشره از سوی رايزنی فرهنگی ایران در روسيه است كه در اين نمايشگاه عرضه شد.
یادآوری می‌شود، بيست و ششمين نمايشگاه بين‌المللی كتاب مسكو روز يكشنبه، 17 شهريورماه، در محل مجتمع نمايشگاهی ودنخای مسكو به كار خود پايان داد.
captcha