به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه همدان، خسرو بيات، مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان عصر روز پنجشنبه، 21 شهريورماه در همايش علمی ـ پژوهشی خانواده مطلوب در فرهنگ رضوی گفت: در همايش علمی ـ پژوهشی «خانواده مطلوب در فرهنگ رضوی» هفت مقاله برای ارائه در همايش و 35 مقاله برای چاپ در كتاب انتخاب شدند.
وی با بيان اينكه پيشينه دهه كرامت از سال 82 به پيشنهاد شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی به كشور داده شده است، افزود: از سال 82 مصوب شد كه از اول تا 11 ذیالقعده بهعنوان دهه كرامت نامگذاری و برنامههايی در اين راستا اجرا شود.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان افزود: از سال 87 همه استانها در اين جشنواره مشاركت كردند و افتتاحيه اين جشنواره از قم شروع شده و اختتاميه آن در مشهد است كه 26 شهريورماه برگزار میشود.
بيات خاطرنشان كرد: اشاعه فرهنگ رضوی، گسترش فعاليتهای فرهنگی ـ مذهبی در سيره معصومين، تجليل از محققان و پژوهشگران حوزه رضوی، ارتباطات و روابط حقوق متقابل خانواده در فرهنگ رضوی، مديريت خانواده در فرهنگ رضوی، تربيت در فرهنگ رضوی و آسيبشناسی خانواده در فرهنگ رضوی از جمله اهداف اين همايش بهشمار میرود.
اين مقام مسئول ابراز كرد: استان همدان جشنواره خانواده مطلوب از ديدگاه امام رضا(ع) را بر عهده دارد كه پس از معرفی عنوان پژوهشی اين همايش، فراخوان مقالات به سراسر كشور ارسال شد.
بيات با بيان اينكه فرصت ارسال مقالات 27 مردادماه بوده است، اظهار كرد: در پايان مهلت ارسال مقالات، 90 مقاله به دبيرخانه رسييد كه از اين ميان هفت مقاله برای ارائه در همايش و 35 مقاله برای چاپ در كتاب چكيده مقالات همايش انتخاب شدند.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان در پايان با بيان اينكه همه ادارات به سهم خود در اين جشنواره و دهه كرامت همكاری داشتند، خاطرنشان کرد: در دهه كرامت 176 برنامه با همكاری ادارات و سازمانهای استان همدان برگزار شد.