کد خبر: 2589673
تاریخ انتشار : ۲۴ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۵

طلاب بايد طبق مطالبات زمان پيش بروند

گروه انديشه: امام جمعه يزد بر ضرورت بروز بودن طلاب تأكيد كرد و افزود: طلبه و روحانی بايد زمانه و دنيای خود را بشناسد و تكليف انسانی خود در مقابل انسان‌های ديگر را درك كند و طبق مطالبات زمان پيش رود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه يزد، آيت‌الله محمدرضا ناصری، نماينده ولی فقيه در استان و امام جمعه يزد و رئيس شورای حوزه علميه استان يزد، 23 شهريورماه در مراسم آغاز سال تحصيلی در مدارس علميه این استان بر ضرورت بروز بودن طلاب تأكيد كرد و افزود: طلبه و روحانی بايد زمانه و دنيای خود را بشناسد و تكليف انسانی خود در مقابل انسان‌های ديگر را درك كند و طبق مطالبات زمان پيش رود.
وی اثراتی كه روحانيان در جامعه دارند را مؤثر در رشد اخلاقی و انسانيت جامعه برشمرد و افزود: پياده كردن هدف اصلی زندگی انسان‌ها در جامعه بشريت يعنی دست يافتن به سعادت دنيوی و اخروی اصلی‌ترين هدف از تحصيل در حوزه‌های علميه است.
اين مسئول با تأكيد بر اينكه علم توحيد و علم دين ارزش و شرافت بيشتری دارد، افزود: موضوع علم دين معرفت و شناخت خداست و طبيعتاً در علوم اسلامی و علم دين، اشخاص با فكر، انديشه، اخلاق و تربيت مردم سر و كار دارند و يقيناً علوم حوزوی علوم مادی نيست.
آيت‌الله ناصری ورود تكنولوژی‌های جديد به زندگی مردم را عامل ايجاد شبهات جديدی در ذهن مردم دانست و افزود: ضروری است علم روز را به‌دست بياوريم تا بتوانيم به شبهاتی كه روزانه با ترفندهای مختلف در اذهان مردم شكل می‌دهند، پاسخ دهيم.
امام جمعه يزد با اشاره به تهاجم فرهنگی كه از سوی ماهواره‌ها و راه‌های ديگر وارد جامعه شده است، با تأكيد بر اينكه نمی‌‌توان با دست خالی به مقابله با اين تهاجم برخاست، گفت: بايد سلاح و ابزاری داشته باشيم كه در حال حاضر اين ابزار علم، اخلاق و تحصيل است.
وی خطاب به اساتی حوزه علميه استان يزد توصيه كرد: اساتيد حوزه ضمن تمركز بر كسب علوم بيشتر بايد در تفهيم مبانی و معانی علوم اسلامی به طلاب جديت نمايند و بر امور تهذيبی نيز تأكيد داشته باشند.
نماينده ولی ‌فقيه در استان يزد با اشاره به احساس نياز بشريت كنونی به معارف الهی خاطرنشان كزد: جهان كنونی طالب معنويت و معارف الهی است و طلاب تنها با جديت و تمركز بر تحصيل می‌توانند از پس اين مسئوليت سنگين برآيند و از طلاب استان آنان خواست با توكل بر خداوند و توسل به ائمه اطهار(ع) به امر تحصيل و تهذيب بپردازند.
captcha