کد خبر: 2593488
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۳

دولت اولاند از تروريسم در سوريه حمايت می‌كند

گروه بين‌الملل: «مارين لوپن»، رهبر حزب راست‌گرای «جبهه ملی فرانسه» در اظهاراتی جنجالی، تصريح كرد: دولت فرانسوآ اولاند از تروريسم و القاعده در سوريه حمايت می‌كند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «لوفيگارو»، مارين لوپن كه از مخالفان سرسخت اسلام‌گرايان افراطی به‌شمار می‌رود، اين‌بار در اظهاراتی جنجالی، دولت فرانسه را مورد خطاب قرار داد و آشكارا اعلام كرد كه فرانسوآ اولاند از القاعده و تروريست‌های سلفی سوريه حمايت می‌كند.
وی تاكيد كرد: من به شكلی واضح و روشن دولت فرانسوآ اولاند و نيز دولت ساركوزی را به حمايت مستقيم از تروريسم در سوريه و ليبی متهم و اعلام می‌كنم كه متاسفانه برخی كشورهای اروپايی ديگر نيز چنين رويكردی را در پيش گرفته‌اند.
لوپن كه در شبكه تلويزيونی «يوروپ 1» سخن می‌گفت، بيان كرد: فرانسوآ اولاند فرانسه را به غلام حلقه‌به‌گوش قطر و عربستان سعودی تبديل كرده است و من تلاش می‌كنم كه اين روند را تغيير دهم و كشور را به دوران افتخار و غرور بازگردانم.
وی در پايان گفت: باز هم تاكيد می‌كنم كه دولت‌های اروپايی با ارسال اسلحه برای تروريست‌ها و كمك مالی به آن‌ها در سوريه به صورت آشكار از تروريسم حمايت می‌كنند. اين يك اشتباه سياسی، اخلاقی و تاريخی از جانب اين كشورها به‌ويژه فرانسه است؛ معتقدم باقی ماندن بشار اسد در قدرت خيلی بهتر از قدرت يافتن ترويست‌های سلفی است.
captcha