کد خبر: 2595115
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۲
چهاردهمين جشنواره سراسری «تئاتر مقاومت»/

«فتح خون» توليد مشترك ايران و تركيه به روی صحنه می‌رود

گروه هنر: در سومين روز از جشنواره «تئاتر مقاومت» تالارهای نمايشی پايتخت ميزبان آثار متنوع تئاتری خواهند بود كه در مهمترين آنها نمايش «فتح خون» توليد مشترك ايران و تركيه به كارگردانی يعقوب صديق‌جمالی در تالار حافظ اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از ستاد خبری چهاردهمين جشنواره «تئاتر مقاومت»، امروز چهارشنبه 3 مهر و در سومين روز از اين جشنواره، نمايش «تمام شهر بارانی است» نوشته علی اصغری و به كارگردانی رضا رمضانی در دو نوبت 16 و 18:30 در كارگاه نمايش، نمايش «باد كه می‌نويسد» نوشته آرش عباسی و به كارگردانی شهره مكری در دو نوبت 17:30 و 19:30 در تالار سايه، نمايش «كافه سيروس» نوشته سيد‌محمد حسينی و به كارگردانی علی فرحناك در دو نوبت 17 و 19 در تالار قشقايی و نمايش «شوق تلخ» كاری از محمد قاسمی در دو نوبت 18 و 20:15 دقيقه در تالار چهارسوی تئاتر شهر اجرا می‌شوند.
همچنين در بخش نمايشنامه‌خوانی برای نخستين‌بار و به صورت رسمی نمايشنامه «خونيان و خوزيان» نوشته زنده‌ياد «محمود استادمحمد» توسط مژده ساعی كارگردانی و اجرا خواهد شد و همچنين نمايش «فتح خون» توليد مشترك ايران و تركيه به كارگردانی يعقوب صديق‌جمالی ساعت 19:30 در تالار حافظ به روی صحنه خواهد رفت.
حوزه هنری نيز در راستاين مشاركت در برگزاری اين جشنواره، ميزبان نمايش «من كه دا نيستم» نوشته مهرداد رايانی مخصوص و به كارگردانی حسين پارسايی ساعت 19 در تالار انديشه، نمايش «دش‌من» كاری از ابراهيم گله‌دار‌زاده ساعت 18:30 در تالار مهر خواهد بود.
در تماشاخانه استاد انتظامی خانه هنرمندان نيز نمايش «بن‌بست هنرمند پلاك 8» كاری از مالك حد‌پورسراج ساعت 18 اجرا می‌شود و نمايش «يك شب طولانی» كاری از كيوان اقبالی‌‌پوران ساعت 17 در تالار هنر به روی صحنه خواهد رفت.
در بخش خيابانی اين جشنواره كه در اصل مرور آثار بخش نخست جشنواره در تبريز است نيز نمايش «مرحله آخر» كاری از مسعود مهرابی ساعت 16:30، نمايش «جلال رئيسی» كاری از علی رادمنش ساعت 17:30 و «كسی فشنگ‌ها را نمی‌شمارد» كاری از اميرحسين شفيعی ساعت 18:30 در فضای بازی محوطه تئاتر شهر اجرا خواهند شد.
captcha