کد خبر: 2597912
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۴

روايت به توپ بسته‌شدن حرم امام‌رضا(ع) در نمايش «ماه سه تن بوديم»

گروه هنر: كارگردان نمايش «ما سه تن بوديم» كه با اين نمايش در جشنواره تئاتر «سوره ماه» شركت خواهد كرد گفت: ماجرای اين نمايش روايت تاريخی به توپ بسته شدن حرم امام‌رضا(ع) توسط قشون روس است.

غريب منوچهری، كارگردان تئاتر دينی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) گفت: با كارگردانی نمايش ما سه تن بوديم نوشته نصرالله قادری در همايش منطقه‌ای بيست و دومين جشنواره تئاتر «سوره ماه» به ميزبانی تبريز شركت كردم كه در اصل ارسال فيلم اجرای اين كار برای ارزيابی هيئت داوران بود.
وی گفت: اين نمايش جزء 8 نمايشی است كه از همايش‌های منطقه‌ای تئاتر «سوره ماه» به مرحله نهايی اين جشنواره راه پيدا كرده است و در اصل موضوع آن رضوی است و در شرايطی كه برگزاری جشنواره «تئاتر رضوی» امسال لغو شد، آن را برای شركت در جشنواره تئاتر «سوره ماه» آماده كرديم.
منوچهری ادامه داد: اين نمايش روياتی تاريخی از سال 1330 هجری قمری و به توپ بسته شدن حرم امام‌رضا(ع) به دستور يك كلنل روسی توسط قشون روس است و دو راوی به نام های دعبل و خيزران كه در اصل شاهدان عينی اين واقعه بودند، آن را روايت می‌كنند.
وی با ابزار خرسندی از تلفيق دو جشنواره «تئاتر سوره» و «تئاتر ماه» گفت: اميدوارم اين تصميم مركز هنرهای نمايشی حوزه هنری به پويايی و تنوع بيشتر كارهای توليدی اين جشنواره منجر شود و ما هر چه بيشتر بتوانيم در كنار اساتيد تئاتری به رفع نواقص آثار توليدی خود برای رونق كيفی آنها بپردازيم.
يادآور می‌شود، بيست و دومين جشنواره تئاتر «سوره ماه» 22 تا 29 مهر به دبيری رحمت امينی برگزار خواهد شد.
captcha