کد خبر: 2599172
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۰
گفت‌وگوی اختصاصی خبرنگار ايكنا(محمدايزددوست) با معاون رئيس‌جمهور

رواديد با كشورها در دستور كار دولت لغو شد

معاون رئيس‌جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگی و گردشگری از بررسی لغو و تسهيل صدور رواديد با كشورها در كميسيون‌های دولت خبر داد كه گردشگران كشورهای همسايه، آسيای شرقی و كشورهای غربی برای ورود به ايران در اولويت هستند.

محمدعلی نجفی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری بين‌الملل قرآن(ايكنا)، در پاسخ به اينكه آيا طرح دولت دهم برای لغو رواديد با 60 كشور جهان در اين دولت پيگيری خواهد شد يا خير؟ گفت: اين طرح تا مراحلی در دولت قبل، پيگيری شد اما متأسفانه بی نتيجه ماند ما موضوع را پيگيری می كنيم اما نه اينكه عيناً برای 60 كشور لغو رواديد داشته باشيم.

وی ادامه داد: برای بعضی كشورها بايد لغو رواديد انجام شود و برای برخی ديگر از كشورها، تسهيل در صدور رواديد، صورت گيرد كه اين موضوع را در دستور كار دولت داريم و همين هفته در يكی از جلسات كميسيون های دولت مطرح و مورد بررسی قرار می گيرد.

معاون رئيس جمهور درباره كشورهای هدف گردشگری ايران كه دارای اولويت برای لغو يا تسهيل صدور رواديد هستند، اظهار داشت: بيشتر توجه به كشورهای همسايه است، بعد از آن كشورهای آسيای شرقی. مثلاً يكی از اولويت های ما كشور چين است و در هفته جاری سفير ايران در چين را فقط برای همين منظور خواسته ايم به ايران بيايد تا در اين باره گفتگو كنيم كه چطور می توانيم از بازار بزرگ چين در گردشگری كه سال گذشته حدود 100 ميليون گردشگر داشته، استفاده كنيم.

رئيس سازمان ميراث فرهنگی، صنايع دستی و گردشگری افزود: ژاپن هم كشور مهمی برای جذب گردشگر به ايران است، مالزی و اندونزی نيز اهميت دارند.

نجفی تصريح كرد: ما در زمينه جذب گردشگر به ايران به كشورهای غربی هم نظر داريم به خصوص اينكه بخش عمده گردشگران فرهنگی در كشورهای غربی هستند، كسانی كه واقعاً شيفته ميراث فرهنگی ايران هستند بنابراين در اولويت های جذب گردشگر، به آن سمت هم توجه می كنيم.

گفتگو از محمد ايزددوست
captcha