کد خبر: 2602387
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۱

تحكيم ايمان و تقويت باورهای دينی برای تقويت حجاب ضروری است

اجتماعی: رئيس اداره آموزش و پرورش خاش با اشاره به اينكه عفاف و حجاب از نتايج و مظاهر ايمان و تقوا است، اظهار كرد: برای تقويت حجاب بايد به تحكيم ايمان و تقويت باورهای دينی افراد جامعه كه در حكم روح و ريشه اخلاق و رفتار آنان است، توجه شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان‌ و‌ بلوچستان، قاسم كوچكزايی، رئيس اداره آموزش و پرورش شهرستان خاش در نخستين نشست شورای عفاف و حجاب پنجشنبه، 18 مهرماه در شهرستان خاش، گفت: عفاف و حجاب امری ضروری در جامعه امروزی است بنابراين از فعالان اين حوزه در كشورهای مختلف كه برای فرهنگ‌سازی حجاب و عفاف تلاش‌های بسياری را كرده‌اند دعوت كرده‌ايم تا در ايران حضور يابند.
وی در ادامه با بيان اينكه نقش زنان و دختران در تمامی صحنه‌های پيشرفت و تعالی جامعه غير قابل انكار است، گفت: حضور زن در فعاليت‌های اجتماعی از ضروريات انكارناپذير است اما برای حضور راحت‌تر و ثمربخش‌تر او رعايت عفاف و پوشش اسلامی هم عقلا و هم شرعاً لازم و واجب است.
کوچکزایی بيان كرد: در اين ميان چادر به‌عنوان حجاب برتر به‌ويژه در آموزش‌های راهنمايی، متوسط و پيش‌دانشگاهی نقش مهم‌تری را در سالم ماندن جامعه ايفا خواهد كرد.
رئيس اداره آموزش و پرورش خاش خاطرنشان كرد: طلايه‌داران حجاب و عفاف در جوامع غربی و در قلب اروپا با وجود محدوديت‌های بسيار برای گسترش فرهنگ حجاب و عفاف تلاش می‌كنند؛ بنابراين در تصميمی به‌منظور صدور فرهنگ حجاب و عفاف به كشورهای غير مسلمان تلاش كرديم تا فعالان اين حوزه را دور هم جمع كرده و به تبادل تجربيات بپردازيم.
كوچكزايی در پايان با اشاره به اينكه عفاف و حجاب از نتايج و مظاهر ايمان و تقوا است، اظهار كرد: بنابراين برای تقويت حجاب بايد به تحكيم ايمان و تقويت باورهای دينی افراد جامعه كه در حكم روح و ريشه اخلاق و رفتار آنان است، توجه شود.
captcha