کد خبر: 2603499
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۲ - ۰۷:۵۶

برنامه‌های غدير استان با رونق و بدون تنش برگزار شود

امام جمعه زاهدان بيان كرد: به فرموده مقام معظم رهبری، غدير بايد محور اعتماد مسلمين در جامعه باشد، بنابراين برنامه‌های غدير استان سيستان و بلوچستان با رونق و بدون ايجاد تنش برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان آيت‌الله عباسعلی سليمانی نماينده ولی فقيه در استان سيستان و بلوچستان در گردهمايی مديران و خيران مردمی و مديركل تبليغات اسلامی استان در زاهدان با قرائت روايتی از امام محمد باقر(ع) گفت: كمال دين در سه ركن مهم برنامه زندگی از جمله فهم دين، محاسبات دقيق هزينه‌ها و تحمل مشكلات است.
امام جمعه زاهدان بيان كرد: به فرموده مقام معظم رهبری، عدير بايد محور اعتماد مسلمين در جامعه باشد، بنابراين برنامه‌های غدير استان با رونق و بدون ايجاد تنش برگزار شود.
مديركل تبليغات اسلامی سيستان و بلوچستان نيز در اين گردهمايی بيان كرد: اين گردهمايی ساليانه به همت بنياد بين‌المللی غدير استان در محل بيت نماينده ولی‌فقيه در سيستان و بلوچستان با حضور جمع كثيری از مديران دستگاه‌های اجرايی برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام قربانپور، عملكرد اين نهاد مردمی و هدف كلی از گردهمايی را تبيين برنامه‌های دهه امامت و ولايت در سال ۹۲، تشريح عملكرد بنياد در سال۹۱ و جمع‌‌آوری كمك‌های اهدايی خيرين عنوان كرد.
گفتنی است: در پايان گردهمايی، حاضران به تناسب امكانات و شرايط موجود، ميزان كمك‌های ويژه خود را برای مساعدت برنامه‌های غدير سيستان و بلوچستان اعلام كردند.
captcha