حجتالاسلام غلامرضا دهقان، امام جمعه شهرستان سراوان در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان، گفت: دوشنبه، 22 مهرماه مصادف با هشتم ذیالحجّه، سالروز حركت امام حسين(ع) از مكه بهسوی كوفه در سال 60 ه.ق است كه همچنين بهعنوان يوم الترويه نيز نامگذاری شده است.
وی افزود: ترويه به معنی ذخيره كردن آب است كه وجه تسميه يومالترويه در كلام معصومين(ع)، برداشتن و ذخيره كردن آب در روز هشتم حج است.
حجتالاسلام دهقان همچنين بيان كرد: در اين روز حجاج نيت حج تمتع میكنند، محرم شده و از مكه به سمت منی میروند، شب را در آنجا مانده و صبح به سمت عرفات حركت میكنند.
امام جمعه شهرستان سراوان تصريح كرد: اين روز بسيار بافضيلت است و اهميت آن را در اين كلام پيامبر اكرم(ص) درمیيابيم كه میفرمايد: خداوند از روزها، چهار روز را برگزيد: روز جمعه، روز ترويه، روز عرفه و روز عيد قربان.
حجتالاسلام دهقان در پایان بیان كرد: روزه گرفتن در اين روز، بركات و فضيلت فراوانی دارد، از امام صادق(ع) نقل شده است كه فرمود: روزه روز ترويه كفاره گناهان يك سال و روزه روز عرفه كفاره گناهان دو سال است.