کد خبر: 2604158
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۱

فراخوان مسابقه «تأليف كتاب نماز» در يزد اعلام شد

گروه اجتماعی: رئيس ستاد اقامه نماز يزد از اعلام فراخوان مسابقه تأليف كتاب نماز با عنوان «نويسندگان جوان و جوانان نويسنده» در استان یزد همزمان با سراسر کشور خبرداد و آخرين مهلت ارسال آثار را نيمه ديماه سالجاری اعلام كرد.

حجت‌الاسلام والمسلمين علی حبيبيان، رئيس ستاد اقامه نماز يزد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه يزد، از اعلام فراخوان مسابقه تأليف كتاب نماز «نويسندگان جوان و جوانان نويسنده» در استان یزد همزمان با سراسر کشور خبر داد.
وی شرايط عمومی مسابقه را نوجوانان و جوانان علاقه‌مند سنين 15 تا 30 سال سراسر كشور اعلام كرد و افزود: صاحب امتياز آثار برگزيده ، ستاداقامه نماز خواهد بود و با صلاحديد ستاداقامه نماز در نشريات ستاد و يا در نشريات فرهنگی و مذهبی كشور چاپ خواهد شد.
وی اين مسابقه را مخصوص دو گروه سنی 15 تا 20 و 21 تا 30 سال سال عنوان كرد و از برگزاری مسابقات در بخش‌های تأليف كتاب، تأليف مقاله و بخش‌های داستان، خاطره، قطعه ادبی، شعر و تأليف(كتاب) با محوريت نماز و نيايش اعلام كرد.
به گفته حجت‌الاسلام حبيبيان مضوعات و عناوين پيشنهادی برای گروه سنی اول شامل تأثير نماز در نشاط و شادابی و اميدواری انسان، آثار و بركات نماز جماعت، چرا نماز می‌خوانيم ؟، تأثير نماز در پيشگری از گناه، نماز و آثار آن در دوره جوانی، نماز، كليد ارتباط با خداوند و ويژگی‌های بهترين امام جماعت مسجد و مدرسه است.
اين مسئول موضوعات پيشنهادی برای گروه دوم سنی اين مسابقه را نقش نماز در بهبود وضعيت اجتماعی، فرهنگی و سياسی، جايگاه مسجد در تمدن اسلامی و ويژگی‌های مسجد نمونه، نماز، نياز ديروز، امروز و فردا، تأثير نماز در ايجاد اميد و هدفمند كردن زندگی، فلسفه وجوب نماز، نقش نماز در سبك زندگی اسلامی، آثار و بركات نماز اول وقت و انتظارشما از كارگزاران نظام اسلامی در ترويج و توسعه فرهنگ نماز در جامعه عنوان كرد.
وی مهلت ارسال آثار را تا نيمه ديماه سالجاری اعلام كرد كه شركت‌كنندگان بايد آثار خود را با پست سفارشی به ستاد اقامه نماز استان يزد يا به نشانی الكترونيكی: njavan.namaz@yahoo.com ارسال نمايند.
به گفته اين مسئول نتايج مسابقه پس از بررسی و داوری 25 اسفندماه سالجاری از طريق پايگاه اطلاع رسانی ستاد به نشانی www.namaz.ir و ستادهای اقامه نماز استان اعلام خواهد شد.
captcha