کد خبر: 2604519
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۴

شنبه/ارائه مشاوره برای ارتقای سلامت معنوی و روحی- روانی دانشجويان خارج كشور

گروه سلامت: مديركل دفاتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوری گفت: امكان ارائه مشاوره حضوری برای ارتقای سلامت در همه ابعاد از جمله جسمی، روحی- روانی و معنوی از نيم سال تحصيلی آينده در كشورهايی كه تعداد بيشتری از دانشجويان ايرانی مشغول تحصيل هستند فراهم می‌شود.

حميد يعقوبی، مديركل دفاتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجويان وزارت علوم، تحقيقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قران(ايكنا) با اشاره به برنامه‌ريزی اين دفتر برای ارائه برنامه‌های مشاوره به دانشجويان خارج كشور، گفت: در حال حاضر هر يك از دانشگاه‌ها و موسسات اموزشی داخل كشور دارای يك مركز مشاوره هستند كه خدمات مشاوره در زمينه‌های گوناگون در آنجا ارائه می‌شود و ما برای ارائه خدمات مشاوره برای دانشجويان ايرانی خارج از كشور نيز برنامه‌ريزی كرده‌ايم.
يعقوبی با اشاره به تلاش‌های انجام شده در ارائه اين خدمات برای دانشجويان ايرانی خارج از كشور، افزود: با اقدام برای شناسايی دانشجويانی كه در خارج از كشور تحصيل می‌كنند برای ارائه خدمات مشاوره در زمينه‌های مختلف تحصيلی، ازدواج، خانواده و .. از طريق الكترونيكی، اينترنتی و تلفنی و پس از انجام هماهنگی‌های لازم از نظر زمانی برای برقراری ارتباط مشاوره تلاش می‌كنيم .
وی با اشاره به اقدامات ديگری كه به منظور ارائه مشاوره به صورت حضوری انجام خواهد شد، گفت: با شناسايی دانشجويانی كه با اخذ بورس و يا از طرق ديگر مشغول ادامه تحصيل در خارج كشور هستند به ويژه در كشورهايی كه تعداد بيشتری از دانشجويان ايرانی در انجا حضور دارند امكانات ارائه مشاوره حضوری توسط مشاوران و كارشناسانی كه در ان كشور حضور دارند نيز فراهم می‌شود.
يعقوبی ابراز اميدواری كرد: از نيم سال تحصيلی آينده امكان ارائه مشاوره حضوری برای ارتقای سلامت در همه ابعاد از جمله جسمی، روحی- روانی و معنوی در كشورهايی كه تعداد بيشتری از دانشجويان ايرانی مشغول تحصيل هستند فراهم می‌شود.
وی با اشاره به اينكه ارائه مشاوره حضوری به دانشجويان خارجی به صورت پايلوت و آزمايشی در كشورهايی كه دانشجويان ان بيشتر است انجام می‌شود، گفت: از رايزن‌های علمی درخواست می‌كنيم كه به خصوص در كشورهای كه دانشجويان ايرانی زياد است همكاری و تعامل بيشتری با ما داشته باشند تا بتوانيم دانشجويان ايرانی شاغل به تحصيل در آن كشورها را شناسايی و امكان ارائه خدمات به انها فراهم شود.
يعقوبی با اشاره به اينكه تعداد دانشجويان ايرانی در كشورهايی از جمله هند مالزی و .. نسبت به ديگر كشورها بيشتر است، افزود: اجرای اين طرح در كشورهايی كه رايزن‌های آن همكاری بيشتری با ما داشته باشند نيز تسريع و رد اولويت قرار می‌گيرد و تمهيدات لازم برای اين امر در وزات علوم، تحقيقات و فناوری اتخاذ شده است.
captcha