مولوی محمدعلی شهنوازی، امام جمعه اهل تسنن شهرستان خاش در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان، گفت: دشمن بايد بداند با افزايش فشارها نه تنها به اهداف خود نخواهد رسيد، بلكه موجب وحدت و همدلی بيشتر بين مردم و ولايت فقيه خواهد شد و اين واقعيتی است كه تاكنون بارها و بارها به اثبات رسيده است.
وی در خصوص دهه ولايت و امامت با اشاره به اينكه امامت و ولايت در رأس تمام مسائل اسلامی قرار گرفته است، اظهار كرد: جامعهای كه بر اساس امامت و ولايت باشد آن جامعه اهل سعادت و رستگاری است.
مولوی شهنوازی افزايش تحريمها و فشار بر مردم را از ترفندهای دشمنان برای جدايی بين مردم و ولايت فقيه دانست و يادآور شد: دشمن بايد بداند با افزايش فشارها نه تنها به اهداف خود نخواهد رسيد، بلكه موجب وحدت و همدلی بيشتر بين مردم و ولايت فقيه خواهد شد و اين واقعيتی است كه تاكنون بارها و بارها به اثبات رسيده است.
امام جمعه اهل تسنن خاش در پايان با اشاره به اينكه در حال حاضر امر ولايت مورد تهاجم دشمنان قرار گرفته است، اظهار كرد: ولايت جايگاه ويژهای در دين مبين اسلام دارد كه اين امر موجب دشمنیهای استكبار با اين اصل اساسی شده است.