کد خبر: 2607177
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۱

برگزاری مراسم عيد غدير در كنار قبور شهدای گمنام

گروه جهاد و حماسه: به مناسبت دهه ولايت و فرا رسيدن عيد سعيد غدير، مردم شمال‌شرق تهران مراسم باشكوهی را در كنار قبور شهدای گمنام برگزار می‌‌كنند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، مراسم عيد بزرگ غدير به همت مردم شريف تهران در روز چهارشنبه، اول آبا‌ن‌ماه و با همكاری روابط عمومی و تبليغات دانشگاه افسری امام حسين(ع) در كنار قبور شهدای گمنام برگزار می‌شود.
اين مراسم با برنامه كم‌نظير رونمايی از كيك بزرگ غدير همراه است كه برای اولين بار در تهران انجام می‌شود. اين كيك بزرگ پس از پرده‌برداری بين مردم توزيع می‌شود.
اين كيك 1424 كيلوگرمی به مناسبت سال گرامی‌داشت غدير و با عرض 7 متر و ارتفاع 5 متر و 12 طبقه به نيت 12 امام(ع) در پنچ رديف به نيت پنج تن آل‌عبا و يك عدد كيك مستطيلی شكل با ذكر يا علی(ع) ساخته شده است.
اين مراسم بعد از نماز مغرب و عشاء با تلاوت قاريان بين‌المللی و مديحه‌سرايی آغاز می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند برای برای حضور به دانشگاه افسری و تربيت پاسدار امام حسين(ع) مراجعه كنند.
يادآور می‌شود، دانشگاه افسری امام حسين(ع) در اتوبان صدر، اتوبان شهيد بابايی به سمت شرق، بعد از پل لشگرك، خروجی حكيميه و بعد از زيرگذر، پل مقبرةالشهدا مجتمع ولايت دانشگاه افسری قرار دارد.
captcha