کد خبر: 2608545
تاریخ انتشار : ۰۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۸

از ذخيره 100 ميلياردی دولت تا آغاز عودت وجوه پرداختی در پرديس

گروه سياسی: فشار برخی جريان‌ها به شهرداری برای جمع‌آوری تابلوهای ضدآمريكايی از سطح شهر، آغاز عودت وجوه پرداختی در پرديس و خبر رئيس كميسيون برنامه و بودجه از وجود 100 ميليارد دلار ذخيره خارجی در خزانه از عناوين خبرهای امروز بود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی ايران(ايكنا)، مهم‌ترين خبرهايی كه امروز شنبه چهارم آبان‌ماه، مقارن با سالروز اعتراض و افشاگری حضرت امام خمينی(ره) عليه كاپيتولاسيون، بر روی خروجی خبرگزاری‌ها و پايگاه‌های اطلاع‌رسانی ارسال شده است، به شرح ذيل است:
پرويز سروری عضو شورای شهر تهران با اشاره به نصب تابلوهايی با عنوان «صداقت آمريكايی» در سطح شهر تهران گفت: در روزهای گذشته شاهد اقدامی هوشمندانه و مقتدرانه از طرف سازمان زيباسازی شهرداری تهران بوديم كه به شكل هنرمندانه‌ای، هشدار‌های جدی به مذاكره‌كنندگان درباره مذاكره با آمريكا و غرب می‌داد.
عضو شورای شهر تهران با اشاره به برخی فشارها به شهرداری تهران برای جمع‌آوری اين تابلوها اظهار كرد: متأسفانه عده‌ای مرعوب كه به‌دنبال مذاكره همراه با كرنش با آمريكا هستند، اين تابلوها را تحمل نكرده و با فشار زياد می‌خواهند شهرداری را مجبور به جمع‌آوری اين تابلوها كنند.
جلسه رأی اعتماد به سه وزير پيشنهادی علوم، تحقيقات و فناوری، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان فردا، يكشنبه، پنجم آبان‌ماه در صحن علنی مجلس شورای اسلامی برگزار می‌شود.
شواهد حاكی از آن است كه وعده وزير راه و شهرسازی مبنی بر توقف مسكن مهر در حال محقق شدن است و برخی نهادها كه از متقاضيان مسكن مهر ماه‌هاست وجوهی دريافت كرده بودند از آن‌ها خواسته‌اند تا جهت عودت وجه پرداختی خود به سرپرستی‌های ثبت‌نام شده خود مراجعه كنند.
در پيامك‌هايی كه به تازگی برای برخی از متقاضيان مسكن مهر پرديس كه حدود هشت ماه پيش مبلغ پنج ميليون تومان واريز كرده‌اند، آمده است: «متقاضی مسكن مهر پرديس! با توجه به سياست‌های دولت در امر مسكن هيچگونه ثبت‌نام مسكن صورت نمی‌گيرد، لذا خواهشمند جهت عودت وجه پرداختی خود به سرپرستی بنياد تعاون استان تهران مراجعه نماييد».
در حاليكه برخی از مقامات آمريكايی بر اين باورند كه تحريم‌های سخت و شديد بود كه ايران را در وهله اول به ميز مذاكرات آورد، اما كاخ سفيد و وزارت خارجه آمريكا روز جمعه اعلام كردند كه دولت اوباما از قانونگذاران كنگره می‌خواهد تا فرصت دهند مذاكرات درباره ايران، پتانسيل و كشش لازم را به‌دست آورد و تصويب تحريم‌های جديد را به تعويق بياندازند.
حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحی‌مقدم، رئيس كميسيون برنامه و بودجه در خصوص اظهارات اخير رئيس‌جمهور مبنی بر خالی بودن خزانه كشور گفت: از دو وجه می‌توان اين اظهارات را بررسی كرد، آيا خزانه كشور نقدينگی است كه به‌صورت ريالی در اختيار دولت قرار می‌گيرد؟ يا علاوه بر نقدينگی ذخاير ارزی است كه دولت در اختيار دارد؟
نماينده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار كرد: اگر خزانه دولت را علاوه بر نقدينگی، ذخاير ارزی در نظر بگيريم كه در اختيار دولت است، بايد گفت خير، خزانه دولت نه تنها خالی نيست بلكه بسيار هم سرشار است.
وی تأكيد كرد: كشور بيش از 100 ميليارد دلار ذخاير خارجی و طلای نگهداری شده دارد و اين علاوه بر منابع صندوق توسعه ملی است كه بالای 30 ميليارد دلار است.
مهدی دواتگری عضو كميسيون امنيت ملی و سياست خارجی مجلس گفت: به‌نظر می‌رسد در مذاكرات پيش‌رو تحول شاخصی شاهد نخواهيم بود زيرا اعلام كرديم سطح مذاكرات در سطح عالی باشد ولی اينطور نيست در واقع يكی از ايرادات مذاكرات گذشته اين بود كه در آن مذاكرات گروه 1+5 در سطح كارشناس و معاون وزير حضور پيدا می‌كرد، اما ما در بالاترين سطح يعنی در سطح دبير شورای عالی امنيت ملی حضور داشتيم.
محمد دهقان، عضو هيئت‌رئيسه مجلس شورای اسلامی از تصويب طرح رسيدگی به اموال مسئولان كشور در كارگروه مجمع تشخيص مصلحت نظام خبر داد و گفت: تاكنون در مجمع مقاومت‌هايی برای عدم تصويب اين طرح صورت‌گرفته و به‌نظر می‌رسد برخی اعضای مجمع، نگاه خوبی نسبت به تصويب طرح رسيدگی به اموال مسئولان ندارند.
محمدجواد ظريف، وزير امور خارجه برای شركت در كنفرانس بين‌المللی «پاگوآش» عازم استانبول تركيه می‌شود.
پاگوآش كنفرانسی بين‌المللی است كه در زمينه خلع سلاح هسته‌ای و امنيت بين‌المللی برگزار می‌شود و وزير خارجه ايران نيز در اين اجلاس در روز جمعه سخنرانی خواهد كرد.
رجبعلی شيخ‌زاده، معاون سياسی و امنيتی استانداری سيستان و بلوچستان در تشريح جزئيات حادثه شب گذشته هنگ مرزی «بم‌پشت» سراوان گفت: بنا برشنيده‌ها، وزير امور خارجه قرار است سفير پاكستان را در راستای وقوع اين حادثه تروريستی و لزوم صورت دادن يك اقدام جدی درباره مرزهای جمهوری اسلامی ايران و پاكستان احضار كند.
ناصر سراج، رئيس سازمان بازرسی كل كشور با اشاره به آخرين وضعيت پرونده برنج‌های آلوده گفت: اين پرونده در دستور كار ما قرار گرفته و بررسی‌های لازم در خصوص اين پرونده انجام خواهد شد، اما تحقيقات بازرسی محرمانه است و ما آن‌ها را منعكس نخواهيم كرد.
دادستان عمومی زاهدان از اعدام 16 نفر از عناصر تروريستی گروهك‌های معاند نظام خبر داد. ‌
وی با اعلام اين خبر افزود: صبح امروز شنبه، 4آبان‌ماه، در پاسخ به اقدام تروريستی شب گذشته سراوان و شهادت مرزبانان، اين 16 معاند نظام اعدام شدند.
حجت‌الاسلام سبحانی‌نيا عضو هيئت رئيسه مجلس شورای اسلامی به برنامه اين هيئت برای ساماندهی وضعيت داخلی صحن علنی اشاره و اظهار كرد: يكی از بخش‌های طرح ساماندهی صحن علنی پارلمان اين است كه براساس آن، نمايندگان گوشی‌ها‌ی تلفن همراه خود را داخل صحن نمی‌برند و تلفن‌های ثابتی در داخل صحن برای تماس‌های ضروری نمايندگان نصب می‌شود، البته اين طرح در آينده نهايی می‌شود.
محمدجواد خضرايی، دبير كميته دانشجويی ستاد برگزاری مراسم 13 آبان، در نشستی خبری اعلام برنامه‌های دهه «برائت» گفت: از آنجا كه امريكا سردمدار مستكبران است، ايران هيچ ارتباطی با او برقرار نخواهد كرد و در زمان مذاكره هم دقت دارد كه در حال مذاكره با دشمن است نه رقيب خود، زيرا رقيب صرفاً به‌دنبال تأمين منافع خود است، اما دشمن در درجه اول به‌دنبال ضربه زدن است.
سركنسولگری جمهوری اسلامی ايران در اطلاعيه‌ای اعلام كرد: اخيراً برخی شركت‌ها از طريق شبكه‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان اقدام به تبليغ فروش املاك در امارات عربی متحده كرده‌اند؛ با توجه به تجربيات گذشته و ضرر و زيان‌های به بار آمده برای پاره‌ای از هموطنانی كه در گذشته اقدام به خريد ملك در امارات كرده‌اند، توصيه می‌‌كند قبل از هر اقدامی از طرق مقتضی از جمله مشورت با كارشناسان معتبر املاك در امارات، از صلاحيت و اعتبار شركت طرف قرارداد اطمينان حاصل كنند.
علی لاريجانی رئيس مجلس، 4 مصوبه دولت يازدهم را درباره رفع موانع توليد و اشتغال و تشكيل كارگروه جهت تسهيل ترخيص كالاها مغاير با قانون اساسی اعلام كرد.
captcha