به گزارش خبر گزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) به نقل از روزنامه «الدستور» چاپ اردن، هایل عبدالحفیظ داود، با بیان این مطلب در نشستی بینالمللی با موضوع «وحدت و تسامح اسلامی» در شهر امان، پایتخت اردن تأکید کرد: میانهروی و اعتدال، اساس و قوام دین اسلام و آبادانی زمین را تشکیل میدهد و بر علمای مسلمان واجب است که از دین اسلام دفاع کرده و به بیان احکام و دستورات آن بپردازند.
وی در این نشست که روز یکشنبه، دوم آذرماه، در مسجد «شهید عبدالله بن حسین» شهر امان، پایتخت اردن افتتاح شد، گفت: «منشور امان» در سال 2004 میلادی از سوی پادشاه اردن با هدف تأکید بر وحدت و تسامح در جهان اسلام و تصحیح مفاهیم دین اسلام تدوین شده است.
وی اظهار کرد : دین اسلام اکنون از سوی دشمنان و در برخی مواقع از سوی برخی اهل خود مورد ظلم قرار گرفته است و انحراف در تبیین برخی مفاهیم اسلامی، تصویر و حقیقت این دین را خدشهدار میکند.
وزیر اوقاف و امور اسلامی اردن تصریح کرد: مسجدالاقصی نیز همچون دین اسلام در معرض تجاوز و توهین دشمنان قرار گرفته و امروز شاهد هجمههای صهیونیستی برای دروغ جلوهدادن واقعیتها هستیم.
وی گفت: ما در کشور اردن مفتخر به دفاع از مسجدالاقصی و مقدسات اسلامی در قدس شریف هستیم و دفاع از این مکان مقدس را بر هر مسلمانی واجب و مایه افتخار میدانیم.
وی در ادامه از علما و رهبران حاضر در این نشست خواست که هنگام بازگشت به کشورشان به شرح مفاهیم «منشور امان» پرداخته و خطرات احتمالی پیش روی مسجدالاقصی را تبیین کنند.
گفتنی است، شخصیتهایی از یمن، تونس، بحرین، الجزایر، مراکش، فلسطین، لبنان، سودان، مصر، ترکیه، بنگلاش و مالزی و همچنین شماری از رهبران و واعظان وزارت اوقاف اردن در این نشست علمی حضور دارند.
یادآور میشود، منشور امان در سال 2004 میلادی از سوی پادشاه اردن با هدف تأکید بر تسامح و وحدت در جهان اسلام صادر شده است.