کد خبر: 2612751
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۷

کشف نسخه‌های بمب‌گذاری‌شده قرآن در استان «دیاله» عراق

گروه بین‌الملل: یک مسئول امنیتی در استان «دیاله» عراق از کشف نسخه‌هایی از قرآن کریم که توسط عناصر تکفیری تروریستی داعش بمب‌گذاری‌شده بود، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «شفق نیوز»، صادق الحسینی، رئیس کمیته امنیتی استانداری دیاله عراق در این باره گفت: نیروهای امنیتی عراقی عصر دیروز، 8 آذرماه، طی عملیات بازرسی و پاکسازی مناطق «السعدیه» و «جلولاء» در استان دیاله عراق به تعدادی نسخه بمب‌گذاری شده قرآن دست یافتند.
وی افزود: نیروهای امنیتی گشت عراق این نسخه‌های قرآن را در یک خانه روستایی حدفاصل بین منطقه السعدیه و جلولاء در استان دیاله کشف کردند که گروهک تروریستی داعش برای خرابکاری به‌کار گرفته بود.
صادق الحسینی در ادامه از مؤسسات دینی خواست تا بی‌حرمتی‌ها و توهین‌هایی را که به تخریب چهره دین اسلام و قرآن کریم می‌پردازد و موجب توهین به مقدسات اسلام و مسلمانان می‌شود، محکوم کنند.
وی اضافه کرد: این نسخه‌های بمب گذاری‌شده حاکی از دشمنی گروهک تروریستی داعش با دین اسلام است و ارتباط این گروهک با نیروهای ضد اسلام دلیلی بر رد ادعاهای دینی این جریان تکفیری است.
رئیس کمیته امنیتی استانداری دیاله تأکید کرد: نیروهای امنیتی عراق همچنین در یکی از خانه‌‌های روستایی در منطقه جلولاء به پرچم‌های سیاه داعش در اندازه‌های مختلف دست یافته که این گروهک در طی عملیات و درگیری‌های خود به کار می‌گرفته است.
دو منطقه السعدیه و جلولاء به ترتیب در 60 کیلومتری و 70 کیلومتری شمال شرق «بعقوبه» قرار دارد که به دست نیروهای داعش افتاده بود و ساکنان آن به خانقین و کردستان و دیگر استان‌های عراق پناهنده شده‌ بودند؛ این مناطق اخیرا توسط نیروهای امنیتی عراق از وجود داعش پاکسازی شد.

captcha