کد خبر: 2612982
تاریخ انتشار : ۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۶
همزمان با آغاز ماه ربیع‌الاول؛

مراحل ساخت ضریح سرداب غیبت امام زمان(عج) سامرا، در زنجان آغاز می‌شود

گروه اجتماعی: جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات استان زنجان گفت: مراحل ساخت ضریح مقدس سرداب غیبت امام زمان(عج) سامرا، همزمان با آغاز ماه ربیع‌الاول امسال آغاز می‌شود و جمعی از هنرمندان زنجانی برای اجرای این طرح معنوی اعلام آمادگی کرده‌اند.

سید‌عزالدین موسوی، جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، با اشاره به این‌که ساخت ضریح سرداب غیبت امام زمان(عج) در شهر مقدس سامرا، به ستاد بازسازی عتبات عالیات استان زنجان واگذار شده است، گفت: هزینه ساخت این ضریح مقدس، 3 میلیارد تومان برآورد شده است که با نذورات مردمی تأمین خواهد شد.
وی افزود: مراحل ساخت این ضریح مقدس، همزمان با پایان ماه صفر آغاز خواهد شد و جمعی از ملیله‌کاران، نقره‌کاران، نجاران، گره‌زنان  قلم‌زنان زنجانی برای اجرای این طرح معنوی اعلام آمادگی کرده‌اند و همزمان با آغاز ماه ربیع‌الاول کار خود را آغاز خواهند کرد.
جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات استان زنجان با بیان این که این ضریح متبرک، در ابعاد 7 در 4 متر ساخته خواهد شد، ابراز کرد: کلاف اصلی این ضریح، از چوب ساج برمه است و در این کلاف از مس و نقره استفاده خواهد شد.
موسوی تصریح کرد: طرح اصلی ضریح سرداب غیبت امام زمان(عج)، بر مبنای طرح ضریح مقدس حرم امامین عسکریین(ع) در سامرا، طراحی شده است و به دست هنرمندان و با کمک مردم شریف و محب اهل بیت(ع) زنجان ساخته می‌شود.
وی با تأکید بر این که بیشترین نیاز این ستاد برای تکمیل ساخت این ضریح متبرک، مس است، اظهار کرد: افرادی که نیّت کمک به ساخت این ضریح مقدس را دارند، می‌توانند مس‌های قدیمی را نیز به ستاد بازسازی عتبات عالیات زنجان تحویل دهند تا در روند ساخت ضریح از آنها استفاده شود.
این مقام مسئول در پایان بیان کرد: با توجه به وجود فضای مناسب برای فعالیت استاد‌کاران و همچنین مزین شدن مسجد صاحب‌الزمان(عج) زنجان به نام مهدی موعود(عج)، مراحل ساخت ضریح سرداب غیبت امام زمان(عج) در این مسجد انجام خواهد شد.

captcha