کد خبر: 2613294
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۴
حجت‌الاسلام ظریف‌صیادی:

معرفت همراه با عمل، انسان را به درجات عالیه می‌رساند

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان هیرمند گفت: محبتی ارزشمند است که موجب معرفت شود و اگر این معرفت همراه با تقوا، اخلاص و عمل صالح باشد، می‌تواند انسان را به درجات عالیه برساند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، حجت‌الاسلام جانعلی ظریف‌صیادی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان هیرمند، صبح امروز، یکشنبه 9 آذر در بازدید از مسجد امام خمینی(ره) میلک، گفت: محبّت داشتن به نسبت به اهل بیت(ع) می‌تواند زمینه شناخت و معرفت را فراهم کند اما وجود محبّت بدون معرفت و تبعیّت، نمی‌تواند عامل نجات باشد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی هیرمند اظهار کرد: محبتی ارزشمند است که موجب معرفت شود و اگر این معرفت همراه با تقوا، اخلاص و عمل صالح باشد، می‌تواند انسان را به درجات عالیه برساند.
وی افزود: امام رضا(ع) می‌فرمایند: «به اتکای محبت ما، عمل صالح را رها نکنید و به اتکای عمل صالح محبت به ما را». نه محبت تنها نجات دهنده است و نه عمل صالح بدون محبت اهل بیت؛ پس باید هر دو باشند.
ظریف‌صیادی بیان کرد: محبت اهل بیت مانند ظرفی است و عمل صالح مانند طعامی که در آن قرار داده می‌شود. نه طعام بدون ظرف قابل استفاده است و نه ظرف بدون طعام سودی دارد.
وی خاطرنشان کرد: وجود اهل بیت(ع) نعمت بزرگی از سوی خداوند است و هر انسانی که به‌دنبال رستگاری و سعادت است، باید به این خاندان متوسّل شود و سیره ایشان را الگوی زندگی خود قرار دهد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی هیرمند در پایان افزود: محبت اهل بیت(ع) بزرگترین سرمایه معنوی ماست که باعث خیر و برکت برای دنیا و آخرت است و انشاء الله وظیفه مسلمانی خود را انجام دهیم و در روز آخرت، شرمنده اهل بیت(ع) نباشیم.

captcha