کد خبر: 2613466
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۹

غربی‌ها از الگو شدن جمهوری اسلامی ایران به شدت نگران هستند

گروه سیاسی: مشاور سیاسی مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه پاسداران با بیان اینکه غربی‌ها از الگو شدن جمهوری اسلامی ایران به شدت نگران هستند، افزود: حرکت ملت ایران و انقلاب اسلامی به سوی استقلال، عزت با مدیریت پویا و بانشاط است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، یدالله جوانی، مشاور سیاسی مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه پاسداران  صبح امروز، 9 آذر در همایش هادیان سیاسی سپاه استان قزوین اظهار کرد: در مذاکرات هسته‌ای مسائل سیاسی، اقتصادی و فرهنگی هر کدام از منظر خودش قابل بررسی است که باید مورد تجزیه و تحلیل قرار بگیرد.

وی افزود: با نگاه اقتصادی به مسائل هسته‌ای مذاکرات ممکن است افرادی موافق توافق و برخی به دنبال عدم توافق باشند اما نکته‌ای که بسیار حائز اهمیت است این است که بین ما و غرب یعنی بین جمهوری اسلامی ایران و نظام سلطه فاصله‌ای عمیق و بنیادی وجود دارد.

مشاور سیاسی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران عنوان کرد: حرکت ملت ایران و انقلاب اسلامی به سوی استقلال، عزت، با مدیریت پویا و بانشاط است که این مهم پیامی عظیم برای جهان و نظام سلطه است چرا که غربی‌ها از الگو شدن جمهوری اسلامی ایران برای دیگر ملت‌ها به شدت نگران هستند و همین نگرانی از ماهیت جمهوری اسلامی ایران است که این فاصله عمیق را رقم زده است.

جوانی یادآور شد: در گذشته آمریکا و اروپایی‌ها با سیطره سیاسی و نظامی خود در جهان و همچنین نفوذ خودشان در ابعاد فرهنگی و نظامی تمام ذخایر مادی و معنوی جهان را به غارت می‌بردند اما با ظهور انقلاب اسلامی ایران حکومتی به وجود آمد که در برابر این نگاه و حرکت غرب ایستاده و آن را با چالش جدی مواجه کرد.

مشاور سیاسی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه پاسداران تصریح کرد: اساس حرکت غربی‌ها بر پایه متوقف کردن نظام اسلامی ایران بنا نهاده شده که برای این مهم نیز فشارهای مختلفی را اهرم می‌کند که از جمله این فشارها فشار اقتصادی است.

وی عنوان کرد: امروز فشار اقتصادی دشمن به شکل تحریم‌ها اعمال می‌شود که شاهد آن هستیم و علت آن نیز همین مقابله نظام سلطه با تفکر جمهوری اسلامی ایران و هراس از گسترش آن است.

جوانی سه مسئله را بهانه این اهرم فشار اقتصادی عنوان و در تشریح آن بیان داشت: مسائل هسته‌ای، حقوق بشر و تروریسم 3 مسئله‌ای است که بهانه فشارهای اقتصادی و تحریم بر روی جمهوری اسلامی ایران است در صورتی که نقض حقوق بشر حمایت از تروریسم و دستیابی به سلاح‌های هسته‌ای در غرب و رژیم صهیونیستی آشکار است و جمهوری اسلامی ایران تنها به دنبال انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای بوده و مبارزه با تروریسم را اولویت خود قرار داده است.

این مسئول درخاتمه با اشاره به نحوه پیشرفت مذاکرات هسته‌ای مطرح کرد: یک دهه است که مذاکرات هسته‌ای انجام می‌شود اما در یک سال گذشته مقامات آمریکایی مدام مسائلی را تکرار می‌کنند که در حقیقت بهانه فشارهای اقتصادی بوده و اتهامی بیش نیست به طوری که حتی با فرض توافق تحریم‌های حقوق بشر و تروریسم خود را نیز استمرار داده و فشار را بر ملت ایران بیفزایند.

captcha