کد خبر: 2614672
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۳

نفرات برتر نوزدهمین دوره مسابقات اذان و ابتهال استان قزوین مشخص شدند

گروه فعالیت‌های قرآنی: نفرات برتر نوزدهمین دوره مسابقات اذان و ابتهال استان قزوین مشخص و معرفی شدند.

حجت‌الاسلام مصطفی نوروزی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، اظهار کرد: نوزدهمین دوره مسابقات اذان و ابتهال استان قزوین شب گذشته، 11آذرماه در آستان مبارک امامزاده حسین(ع) قزوین برگزار شد.

وی با بیان اینکه نفرات برتر مرحله شهرستانی در این دور از این مسابقات حضور داشتند، افزود: در رشته اذان 40 نفر و در رشته ابتهال نیز 10 نفر در این مسابقات شرکت کرده‌اند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین با بیان اینکه سید امیرحسین حسینی عنوان برتر رشته اذان در بخش شکوفه‌ها را کسب کرد، ادامه داد: مهدی جوزی و امیرحسین باجلان در رده های دوم و سوم این رشته قرار گرفتند.

وی تأکید کرد: سید مصطفی حسینی، مقام اول اذان بزرگسالان را از آن خود کرد و محسن قلی پور و حمید بهفر نیز به ترتیب در رده های بعدی این رشته قرار گرفتند.

حجت‌الاسلام نوروزی در خاتمه یادآور شد: در رشته ابتهال جواد رفعتی اول شد، سعید علی اکبری دوم شد و سعید رفعتی نیز در سکوی سوم قرار گرفت.

captcha