کد خبر: 2617180
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۹
عباس سلیمی:

محافل انس با قرآن جنبه نمایشی دارند/ باید در پی ترویج سبک زندگی قرآنی باشیم

گروه فعالیت‌های قرآنی: پیشکسوت قرآنی کشور گفت: محافل انس با قرآن جنبه نمایشی دارد، هر چند که معتقدم حتی این محافل قرآنی نیز کم است اما باید اولویت اول ما این باشد که بحث‌های محتوایی قرآن را انجام دهیم.

عباس سلیمی، پیشکسوت قرآنی کشور، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در خصوص روند فعالیت‌های قرآنی در نیروهای مسلح گفت: باید خدا را شاکر باشیم که پس از گذشت 35 سال از پیروزی انقلاب اسلامی، شاهد رشد آموزش و فرهنگ قرآنی در بین نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، نیروی انتظامی، وزارت دفاع و نیروی مقاومت بسیج هستیم.

وی در پاسخ به این سؤال که چه زمانی فعالیت‌های قرآنی نیروهای مسلح به نقطه مطلوب می‌رسد؟ افزود: قرآن، کتابی لایتناهی است و نقطه‌ای به عنوان نقطه پایان ندارد و باید ما هر روز بیش از گذشته در مسیر آموزه‌های قرآنی قرار گیریم.

عضو هیئت امنای سازمان دارالقرآن اظهار کرد: به موازات پرداختن به قرائت قرآن، حفظ، مفاهیم قرآن و زیبا خواندن این کتاب جاوید و برگزاری مسابقات به شکل باشکوه، باید به دنبال این باشیم که ارزش‌های قرآنی در زندگیمان متجلی شود.

این پیشکسوت قرآنی تأکید کرد: بهره‌برداری ما از قرآن باید این باشد که بتوانیم سبک زندگی قرآنی را در زندگی کارکنان نیروهای مسلح، خانواده‌ها و فرزندانشان تثبیت کنیم.

وی در پاسخ به اینکه با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری در جمع قرآنیان در ماه رمضان امسال که خواستار انس بیشتر مردم با قرآن بودند، راه مأنوس کردنشان چگونه است؟ عنوان کرد: اگر همه پدران و مادران، همه معلمان آموزش و پرورش، همه اساتید دانشگاه، همه روحانیون و حوزه‌های علمیه، همه ائمه جمعه و جماعات، همه فرماندهان و مدیران و سیستم مدیریتی کشور، هر کدام روزی 30 دقیقه را به ترویج قرآن اختصاص دهند در بیانات  بعدی رهبر معظم انقلاب مراتب رضایت‌مندی ایشان را خواهیم شنید.

سلیمی درباره اینکه آیا برپایی محافل انس با قرآن در این راه کافی است؟ افزود: محافل انس با قرآن تنها جنبه نمایشی دارد و باید به دنبال این باشیم که بحث‌های محتوایی قرآن را انجام دهیم.
این پیشکسوت قرآنی تصریح کرد: البته این سخن به این معنا نیست که محافل انس با قرآن نباشد، بلکه معتقدم حتی این محافل انس با قرآن نیز کم برگزار می‌شود اما باید در اولویت اول ما این باشد که محتوا و پیام قرآن را به جامعه منتقل کنیم.

وی در پایان تأکید کرد: اگر محافل انس با قرآن، محافلی باشد که سبک زندگی قرآنی را به مردم آموزش دهد بسیار مطلوب است.

captcha