کد خبر: 2617244
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۹
با نگاهی به دیدگاه شهید مفتح؛

کرسی آزاداندیشی «وحدت حوزه و دانشگاه» در لرستان برگزار می‌شود

گروه اندیشه: رئیس دانشگاه علمی ـ کاربردی لرستان از برگزاری کرسی آزاداندیشی «وحدت حوزه و دانشگاه از دیدگاه شهید مفتح» ۲۷ آذر‌ماه در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، محمدزاده، رئیس دانشگاه علمی ـ کاربردی لرستان امروز، 19 آذرماه در جمع خبرنگاران از برگزاری کرسی آزاداندیشی «وحدت حوزه و دانشگاه از دیدگاه شهید مفتح» خبر داد و گفت: همزمان با روزهای 27 آذرماه و 9 دی‌ماه سال جاری مراسم و برنامه‎های متنوعی در مراکز دانشگاه‎های علمی ـ کاربردی سطح استان برگزار می‎شود که مسابقه کتاب‌خوانی درباره پیام‎ها و تحریفات عاشورا از جمله این برنامه‎هاست.

وی بیان کرد: همزمان با روز 27 آذر‌ماه کرسی‎های آزاداندیشی با محوریت «وحدت حوزه و دانشگاه از دیدگاه شهید مفتح» در مراکز این دانشگاه برگزار خواهد شد.

محمدزاده یادآور شد: همچنین، در روز 9 دی‌ همایش و گردهمایی‎هایی با عنوان «بصیرت و میثاق با ولایت» در این دانشگاه برپا خواهد شد.

محمدزاده ادامه داد: در این ایام سرحلقه‎های صالحین بسیج اساتید نشست هم‎اندیشی با عنوان «طوفان فتنه و کشتی بصیرت» برگزار خواهند کرد.

captcha