کد خبر: 2617293
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۱

فعالیت‌های قرآنی کشور نیازمند مدیریت واحد است

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی قزوین با بیان اینکه امروز بیش از هر روز دیگری نیازمند ایجاد وحدت رویه در مدیریت قرآنی کشور هستیم، گفت: برای فعالیت‌های ورزشی در کشور وزارت خاصی وجود دارد اما فعالیت‌های قرانی بدون متولی مشخص به کار ادامه می‌دهد.

جواد قلی‌پور، مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، با بیان اینکه وضعیت فعالیت‌های قرآنی نه تنها در استان قزوین بلکه در کشور در یک نابسامانی و بلاتکلیفی به سر میبرد، اظهار کرد: ادغام اتحادیه مؤسسات قرآنی باید بتواند خاتمه‌ای بر این نابسامانی‌ها باشد.

وی با بیان اینکه دو مجموعه متضاد در برابر هم در حال حرکت هستند وهنوز چیزی از ادغام مشخص نیست، افزود: ذات این ادغام مناسب بوده و باید انجام شود اما باید دید این روندبه چه صورتی انجام خواهد شد.

قلی‌پور با بیان اینکه امروز بیش از هر روز دیگری نیازمند سازماندهی مشخص و ایجاد وحدت رویه در مدیریت قرآنی کشور هستیم، ادامه داد: برای فعالیت‌های ورزشی در این کشور وزارت خاصی وجود دارد اما فعالیت‌های قرانی در نظام جمهوری اسلامی بدون متولی مشخص به کار ادامه می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه امروز وضعیت و روند ادغام گنگ و مبهم است، تأکید کرد: پیش از این دو اتحادیه وجود داشت اما امروز شورایی نیز به این دو اتحادیه اضافه شده و اوضاع به نسبت قبل پیچیده تر شده است.

مسئول دارالقرآن اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین با اشاره به اینکه باید یک مدیریت منسجم در نظام قرآنی کشور حاکم شود، عنوان کرد: ادامه این روند حیات فعالیت‌های قرآنی را با تهدیدات بزرگی روبرو خواهد کرد.

وی استفاده از نظر کارشناسان اهل فن و قرآنی کشور را برای ادغام اتحادیه موسسات قرآنی یک نیاز اساسی دانست و اشاره کرد: اگر اداغام به درستی و با یک تعریف صحیح صورت بگیرد شاهد حرکت رو به جلو خواهیم بود.

قلی‌پور با بیان اینکه‌ هر دستگاه و نهادی در این کشور یک دارالقرآن به راه انداخته و بر طبق سیاست‌های خود حرکت می‌کند، گفت: باید سیاستی اتخاد شود تا یک مدیریت واحد و یک سیاست مشخص در فضای قرآنی کشور اعمال شود تا همه به نتیجه برسیم.

وی وجود پراکندگی در سیاست‌ها و دوگانگی در حرکت‌ها به واسطه وجود اتحادیه‌های مجزا را یکی از اصلی‌ترین مشکلات قرآنی استان قزوین برشمرد و اظهار کرد: بیم و امید از نتایج این ادغام در بین فعالان قرآنی وجود دارد.

captcha