کد خبر: 2617769
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۵

نمایشگاه آثار شهید محراب در شیراز برپا شد

گروه اجتماعی: به‌مناسبت فرا رسیدن سالگرد شهادت شهید محراب، آیت‌الله دستغیب نمایشگاه کتاب آثار این شهید در شیراز بر پا شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی ـ اجتماعی شهرداری شیراز، سید علیرضا دیهیمی، معاون اجتماعی این سازمان گفت: سی‌امین نمایشگاه شهری کتاب با عنوان «شهید محراب» در خیابان 9 دی شیراز گشایش یافت.
وی گفت: در راستای ترویج فرهنگ کتاب خوانی تا کنون 29 نمایشگاه کتاب در بوستان‌ها و مراکز پر تردد شهری شیراز برپا شده است که استقبال نوجوانان و جوان از این نمایشگاه‌ها قابل توجه بوده است.
دیهیمی افزود: کتاب‌های ارائه شده در این نمایشگاه‌ها با موضوع کودک، خانواده ، فرهنگی اجتماعی، دفاع مقدس و عقیدتی است که برای تشویق شهروندان جهت استفاده، تخفیف‌های مناسبی در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: علاقه‌مندان جهت بهره‌مندی از آثار سومین شهید محراب می‌توانند از 20 آذرماه در جوار حرم مطهر حضرت احمدبن موسی(ع)، خیابان 9 دی نمایشگاه کتاب آثار شهید آیت‌الله دستغیب مراجعه کنند.

captcha