کد خبر: 2618046
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۳

زندگی «ایوب بلندی» به روایت همسر شهید به چاپ هشتم رسید

گروه جهاد و حماسه: کتاب «اینک شوکران ۳: ایوب بلندی به روایت همسر شهید» به کوشش «زینب عزیزمحمدی» برای هشتمین بار از سوی انتشارات روایت فتح روانه بازار نشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روایت فتح، انتشارات «روایت فتح» برای هشتمین بار کتاب «اینک شوکران 3: ایوب بلندی به روایت همسر شهید» با موضوع روایت زندگی شهید «ایوب بلندی» از زبان همسر شهید به کوشش «زینب عزیز محمدی» را منتشر کرده است که این کتاب نیز یکی از آثار پرفروش و پرمخاطب این انتشارات هم به شمار می‌رود.

در بخشی از این کتاب می‌‌خوانیم: «از همان روز اول می‌دانستم به کسی دل می‌بندم که به چیز با ارزش‌تری دل بسته است و اگر راهی پیدا کند که به آن برسد، نباید مانعش بشوم. »

«کار مامان شده بود گوش تیز کردن. صدای بق‌بق یاکریم‌ها را که می‌شنید، بلند می‌شد بی سر و صدا از روی پنجره پرشان می‌داد. وانتی‌ها که می‌رسیدند سر کوچه، قبل از اینکه توی بلند گوهایشان داد بکشند، مامان خودش را به آنها می‌رساند، می‌گفت مریض داریم و می‌فرستادشان چند کوچه بالاتر. برای‌ بچه‌های محله هم علامت گذاشته بود. وقتی ما آن دستمالی را از پنجره آویزان می‌کرد، بچه‌ها می‌فهمیدند حال ایوب خوب است و می‌توانند بازی و سر و صدا کنند.»

«می‌گویند درد و رنج همراه ازلی تمام آدم‌ها است؛ درست از لحظه‌ای که متولد می‌شوند تا دم مرگ، اما انگار بیشتر آدم‌ها در برابر این همراه، اختیار و اراده‌شان را از دست می‌دهند و ادامه‌ زندگی برایشان ناممکن می‌شود. وقتی دردها یکی دو تا نباشد و همه بی‌درمان، وقتی جسم دیگر توانایی این همه درد را نداشته باشد، روح بلند و صبر ایوب می‌طلبد که هنوز زنده باشی و به دردهایت لبخند بزنی. »

«اینک شوکران»، نوشته‌هایی است، درباره مردانی که در سال‌های جنگ، زخمی شدند. زخم‌ها اما آنها را نبرد، زخم‌ها ماند تا سال‌ها بعد از جنگ و محملی شد برای نماندنشان. اینک شوکران، برجسته است، پررنگ است، درست مثل همان کلمه‌هایی که وسط قهوه‌ای سوخته جلد، حک شده‌اند.

گفتنی است، کتاب «اینک شوکران 3: ایوب بلندی به روایت همسر شهید» به کوشش «زینب عزیز محمدی » با قیمت 5000 تومان با شمارگان 2200 نسخه از سوی انتشارات «روایت فتح» برای هشتمین بار منتشر و روانه بازار نشر شده است. 

captcha