کد خبر: 2618617
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۶

آغاز دوره‌های روان‌خوانی « نوای نور» در زابل

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مؤسسه قرآنی «بنت‌الهدی سیستان» شهرستان زابل گفت: دوره‌های آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم تحت عنوان «نوای نور» از امروز، دوشنبه ۲۴ آذر در این مؤسسه قرآنی برگزار می‌شود.

هانیه دلارام‌پور، مدیر مؤسسه قرآنی «بنت‌الهدی سیستان» شهرستان زابل، در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان گفت: دوره‌های آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم تحت عنوان «نوای نور» از امروز، دوشنبه 24 آذر در این مؤسسه قرآنی برگزار می‌شود.
وی در ادامه افزود: این دوره‌ها ویژه دختران و پسران 7 تا 14 سال است و در آن از کتاب « آموزش روخوانی و روان‌خوانی نور» تألیف محمد خواجوی و احمد حاجی‌شریف به‌عنوان منبع آموزشی استفاده می‌شود.
مدیر مؤسسه قرآنی « بنت‌الهدی سیستان» بیان کرد: این دوره در قالب 48 ساعت آموزش با مربی‌گری زهرا کهخامقدم برگزار می‌شود و به قبول‌شدگان گواهی پایان دوره اعطاء خواهد شد.

captcha