کد خبر: 2618970
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۱
امشب در برنامه «سپید»؛

میری و حقیقی به سینمای اجتماعی می‌پردازند

گروه هنر: برنامه «سپید» در شبکه آموزش امشب میزبان مازیار میری و سیاوش حقیقی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، برنامه «سپید» به تهیه‌کنندگی سعید بشیری و داوود آجرلو در شب سینمایی خود سه شنبه 25 آذرماه به بررسی تاثیر سینمای اجتماعی بر جامعه شهری می‌پردازد.

در این برنامه مازیار میری، کارگردان سینمای ایران و سیاوش حقیقی، تهیه‌کننده سینما و تئاتر حضور دارند و گزیده‌ای از فیلم‌های اجتماعی همچون حوض نقاشی، سعادت‌آباد و اجاره نشین‌ها و ... به نمایش درخواهد آمد. در این برنامه به تأثیر زندگی اسلامی در دوری از معضلات اجتماعی پرداخته خواهد شد.

‌سیاوش حقیقی در حال حاضر دبیری پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر را نیز برعهده دارد. برنامه «سپید» از شنبه تا چهارشنبه به نمایش درمی‌آید و هرشب به یکی از شاخه‌های هنراختصاص دارد که برای بررسی هر موضوع از کارشناسان همان حوزها ستفاده می‌شود.

captcha