کد خبر: 2623261
تاریخ انتشار : ۲۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۱

بررسی پیام‌های عرفانی اشعار حافظ در دانشگاه آتاتورک

شعب خارجی: پیام‌های عرفانی اشعار حافظ در دومین نشست شعر و ادب فارسی در دانشگاه «آتاتورک» شهر «ارزروم» ترکیه، بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از اداره کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دومین نشست شعر و ادب فارسی تحت عنوان «زندگی و شعر حافظ» به همت وابستگی فرهنگی ایران در ارزروم و با همکاری گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آتاتورک برگزار شد.
سعدی چوگنلی، معاون دانشگاه آتاتورک در ابتدای این نشست با اشاره به اهمیت و جایگاه زبان فارسی اظهار کرد: لازم است که با راهکارهای نوین جوانان و نوجوانان را به یادگیری زبان فارسی تشویق کنیم.
 وی با تأکید بر این‌که زبان فارسی، زبان برتر ادبیات و شعر است، گفت: هیچ زبانی قابل مقایسه با شیوایی زبان فارسی نخواهد بود.
وجود پیام‌های عرفانی در اشعار حافظ
کاووس حسنلی، رئیس مرکز حافظ شناسی و عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز نیز در این نشست گفت: دیوان حافظ دارای ابیات متنوعی است که با اشاره به نکات اخلاقی و اعتقادی، پیام‌های معنوی و عرفانی دارد.
در بخش پایانی این نشست، دانشگاه آتاتورک هدیه‌ای به رسم یادبود به رئیس مرکز حافظ‌‌شناسی اهدا کرد.

captcha