کد خبر: 2634946
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۲
امام جمعه زابل:

تهاجم ماهواره، سلامت و امنیت جامعه را تهدید می‌کند

گروه اجتماعی: امام جمعه شهرستان زابل گفت: تهاجم شبکه‌های ماهواره‌ای سلامت و امنیت جامعه را تهدید می‌کند، زیرا با ترویج فساد، فحشا و ابتذال، موجب خود محوری، عدم مسئولیت‌پذیری و رواج بی‌بند و باری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، حجت‌الاسلام علی‌اکبر کیخا، امام جمعه شهرستان زابل، روز گذشته در خطبه‌های نماز جمعه، 5 دی که در مصلّی المهدی(عج) این شهرستان اقامه شد، گفت: حضور در مجالس ذکر امام حسین(ع) و پوشیدن رخت عزای سیدالشهدا(ع) توفیقی از جانب خداوند است و فرصتی مناسب برای یادآوری درس‌های مکتب عاشورا است.
امام جمعه شهرستان زابل بیان کرد: مکتب عاشورا به انسان‌ها درس اخلاق، ایثار، تهذیب نفس و جهاد می‌دهد و هر کس در این مکتب تربیت شود، هرگز زیر بار ظلم نمی‌رود و آزادگی و شهادت را بر زندگی همراه با ذلت ترجیح می‌دهد.
وی در ادامه با با تأکید بر مسأله حجاب و عفاف، افزود: ماهواره با حمله به خانواده‌ها و دین و فرهنگ مردم، سبک زندگی غربی را بر ما تحمیل کرده و آموزه‌های متعالی دینی را در جامعه کمرنگ کرده است.
کیخا بیان کرد: تهاجم شبکه‌های ماهواره‌ای سلامت و امنیت جامعه را تهدید می‌کند، زیرا با ترویج فساد، فحشا و ابتذال، موجب خود محوری، عدم مسئولیت‌پذیری و رواج بی‌بند و باری می‌شود.
وی گفت: بنیان خانواده در غرب رو به زوال است، بنابراین برای خانواده‌های ایرانی و مسلمان نیز نقشه ریختند و در چنین شرایطی ما نباید فریضه امر به معروف و نهی از منکر را فراموش کنیم.
امام جمعه زابل در پایان با اشاره به فرا رسیدن سالروز حماسه 9 دی، بیان کرد: فتنه‌گران هزینه‌های زیادی را تحمیل کردند که یکی از این هزینه‌ها، انرژی دادن به دشمنانی بود که به‌طور کامل زمین‌گیر شده بودند و روز قیامت این فتنه‌گران باید جواب‌گو باشند.

captcha