کد خبر: 2636204
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۶

برپایی دوره حفظ حکمت‌‌های نهج‌البلاغه در مؤسسه تابان مصباح‌الهدی ارومیه

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره حفظ و ترجمه حکمت‌های نهج‌البلاغه برای ترم زمستان در مؤسسه قرآنی تابان مصباح‌الهدی ارومیه برگزار می‌شود.

لیلا فیضی، مدیر مؤسسه قرآنی تابان مصباح‌الهدی ارومیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: دوره حفظ و ترجمه حکمت‌های نهج‌البلاغه برای ترم زمستان در مؤسسه تابان مصباح‌الهدی ارومیه برگزار می‌شود.

وی ادامه داد:این دوره ویژه دختران مقطع متوسطه دوره اول و دوم است که در دو نوبت صبح و عصر تشکیل می‌شود. همچنین رشته حفظ نیز که ادامه ترم گذشته است برپا می‌شود.

فیضی با اشاره به اینکه طول مدت ترم‌های این مؤسسه سه ماهه است، اظهار کرد: دوره‌های آشنایی با قرآن و سوره‌ها نیز ویژه خردسالان زیر شش سال در ترم زمستان تشکیل خواهد شد.

مدیر مؤسسه قرآنی تابان مصباح‌الهدی ارومیه بیان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند برای ثبت‌نام به این مرکز در آذربایجان غربی، ارومیه، خیابان بنی‌هاشم، کوچه 19، پلاک 11 مراجعه کنند.

captcha