کد خبر: 2657622
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۴۶
رئیس هیئت علمای جبل عامل لبنان:

بازداشت دبیرکل جمعیت اسلامی الوفاق برگرفته از ذهنیت امنیتی رژیم آل‌خلیفه است

گروه بین‌الملل: علامه شیخ عفیف نابلسی، از علمای شیعی برجسته لبنان، بازداشت شیخ علی سلمان را اقدامی ظالمانه و برگرفته از ذهنیت امنیتی رژیم منامه دانست که برای حقوق بشر و آزادی‌های متداول هیچ ارزشی قائل نیست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «الوفاق»، آیت‌الله شیخ عفیف نابلسی، رئیس هیئت علمای جبل عامل لبنان و مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) در شهر «صیدا» لبنان، در واکنش به بازداشت شیخ علی سلمان، دبیرکل جمعیت اسلامی الوفاق بحرین، گفت: اتحادیه عرب چشم خود را به روی جنایت‌های رژیم بحرین بسته است.
وی بازداشت شیخ علی سلمان را اقدامی ظالمانه و برگرفته از ذهنیت امنیتی رژیم منامه دانست که برای حقوق بشر و آزادی‌های متداول هیچ ارزشی قائل نیست.
وی افزود: حکومت بحرین همه ارزش‌های انسانی را زیر پا می‌گذارد و به ستمگری در حق مردم این کشور می‌پردزاد.
این عالم لبنانی، اتحادیه عرب را شریک جرم آل‌خلیفه قلمداد کرد و گفت: اتحادیه عرب چشم خود را به روی جنایت ‌های آل‌خلیفه در حق انقلاب مسالمت‌آمیز مردم بحرین می‌بندد. با این وجود رژیم بحرین نمی‌تواند به اقدامات ظالمانه خود در پرتو بی‌تفاوتی حکومت‌های غربی و سازمان‌های بین‌المللی ادامه دهد.
آیت‌الله عفیف نابلسی با اشاره به مسالمت‌آمیز بودن جنبش کرامت در بحرین، گفت: حکومت بحرین باید فورا با آزادی شیخ علی سلمان از جریحه‌دار کردن احساسات مردمی در بحرین اجتناب کند و مانع از عکس‌العمل شدید مردم نسبت به این اقدام شود.
وی تصریح کرد: اگر رژیم آل‌خلیفه آنگونه که ادعا می‌کند به دنبال آرام کردن شرایط و حل بحران است باید همه بازداشت‌شدگان سیاسی را آزاد کرده و در راستای تصویب قانون‌های مورد نیاز برای تقویت همزیستی مسالمت‌آمیز و برقراری توافق سیاسی در این کشور اقدام کند.
گفتنی است، بازداشت دبیرکل جمعیت اسلامی الوفاق بحرین از سوی نیروهای امنیتی این کشور، واکنش شدید شخصیت‌های دینی و سیاسی جهان اسلام را به دنبال داشته است.

captcha