کد خبر: 2664180
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۷
مائده طهماسبی:

فرهاد آئیش سال‌ها منتظر ایفای نقش روحانی بود

گروه هنر: بازیگر سریال «پرده‌نشین» گفت: فرهاد آئیش سال‌ها منتظر بود تا نقش یک روحانی به وی پیشنهاد شود.

مائده طهماسبی، بازیگر سریال «پرده‌نشین»، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان مطلب فوق اظهار کرد: بهروز شعیبی فیلمساز جوان و خوش‌فکری است که موضوعات بسیار جذاب و تازه‌ای را برای کار کردن پیدا می‌کند. درضمن این فیلمساز با گرایشات مذهبی که دارد این امکان را برای خود فراهم می‌کند تا بتواند کارهای خوبی را با محوریت موضوعات دینی بسازد.

وی افزود: این فیلمساز همچنین یک امتیاز خوب دیگر نیز دارد که سبب می‌شود کارهایش خوب از کار در‌آید، آن هم تیمی است که برای کارش برمی‌گزیند. این شرط در صنعت فیلمسازی بسیار مهم است و باید به آن توجه ویژه کرد. نمونه این اتفاق را در سریال «پرده‌نشین» می‌توان دید که به گواه بسیاری از منتقدان این اثر توانست با مردم ارتباط مناسبی برقرار کند.

این بازیگر درباره نقش خود و تجربه همکاری با آتیلا پسیانی به عنوان بازیگر رو‌به‌رو چنین توضیح داد: این سریال دومین همکاری من با آتیلا پسیانی بود، اما برای این سریال در ابتدا قرار بود که بازیگر نقش وی انتخاب شود، سپس نقش من بازیگر خود را بشناسد؛ بنابراین بعد از انتخاب پسیانی از من دعوت به عمل آمد که در کار حضور داشته باشم، اما درباره همکاری با وی باید بگویم کار کردن با آتیلا پسیانی بسیار خوشایند است، چون به کارش بسیار اهمیت می‌دهد؛ برای همین بازیگری که مقابلش بازی می‌کند نیز از این مسئله بهره برده و کیفیت کارش را بالا می‌برد.

وی درباره نقش فرهاد آئیس نیز چنین توضیح داد: فرهاد آئیش پیش از این کار همیشه به من می‌گفت که بسیار دوست دارد نقش یک روحانی را بازی کند، زیرا نقش یک روحانی به دلیل حساسیت‌هایی که دارد برای بازیگر بسیار چالش‌برانگیز است. برای همین وی دوست داشت که چنین تجربه‌ای را پشت سر بگذارد و من به عینه می‌دیدم که وی برای خوب درآمدن این نقش چگونه از تمام وقت خود هزینه می‌کند تا بتواند کار را به صورت دلچسبی ارائه دهد. مطلب دیگر این‌که وی همیشه برای نقش‌هایی که بازی می‌کند ابتدا یک خلوتی را برمی‌گزیند تا کار را به درستی برای خود حلاجی کند. در «پرده‌نشین» هم چنین اتفاقی روی داد و وی توانست کار را با دقت خاصی پیش برد.

طهماسبی در پایان بیان کرد: در ضمن باید بگویم که همسرم (آئیش) هیچگاه برای نقش‌های خود از کسی یا فیلمی تقلید نمی‌کند، همچنین سعی می‌کند که به آرامی نقش را پذیرا باشد تا جزء به جزء شخصیت را دریابد و خیلی خوشحالم که این اتفاق برای وی در «پرده نشین» به شکل خوبی رخ داد. در اینجا نقل قولی از یک روحانی بیان می‌کنم که پس از دیدن سریال به ما گفت که فرهاد توانسته نقش روحانی را به نحوی ایفا کند که مردم آن نقش را بسیار پسندیدند و از همه مهمتر دوست داشتند.

captcha