کد خبر: 2684190
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۱

ترم دوم کلاس تفسیر قرآن در مؤسسه امام رضا(ع) تهران آغاز می‌شود

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ترم دوم کلاس تفسیر قرآن از ۱۸ دی‌ماه در مؤسسه امام رضا(ع) تهران آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به همت مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت امام رضا(ع) تهران، ترم دوم کلاس تفسیر قرآن شامل آموزش ترجمه و مفاهیم فهم زبان قرآن، از پنج‌شنبه، 18 دی‌ماه با حضور 35 نفر از بانوان آغاز می‌شود.

این کلاس با مربیگری علی رجبی در پایگاه یکم شکاری مهرآباد برگزار می‌شود. طول مدت این ترم سه ماه است و تا اردیبهشت‌ماه سال آینده ادامه دارد. همچنین در پایان این دوره از شرکت‌کنندگان آزمون به عمل می‌آید و به افرادی که حد نصاب لازم را کسب کرده باشند، گواهینامه اعطا می‌شود.

همچنین در خبر دیگری از این مؤسسه آمده است که در اولین شورای قرآنی منطقه 9 تهران که روز گذشته، 17 دی‌ماه با حضور اعضا برگزار شد، مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت امام رضا(ع) تهران طی دریافت حکمی به عنوان عضو رسمی شورای قرآنی منطقه 9   شناخته شد.

این جلسه که با موضوع انتصاب و اعطای حکم رسمی به اعضا همراه بود درباره برگزاری دوره تربیت مربی قرآن در مؤسسات این منطقه بحث و تبادل نظر شد. همچنین مقرر شد جلسات این شورا هر ماه یکبار برگزار شود.

captcha