کد خبر: 2708704
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۱

حضور ۲۴۰۰ نفر در هشتمین مسابقات سراسری دارالقرآن امام علی(ع)

گروه فعالیت‌های قرآنی: هشتمین دوره مسابقات سراسری دارالقرآن امام علی(ع) با حضور دو هزار و ۴۰۰ نفر از قاریان و حافظان در مرکز فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی تهران برگزار می‌شود.

مرتضی نجفی‌قدسی، مسئول دارالقرآن امام علی(ع) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام برگزاری هشتمین دوره مسابقات سراسری دارالقرآن امام علی(ع) با شرکت دو هزار و 400 قاری و حافظ قرآن، گفت: این دوره از مسابقات ویژه بانوان و آقایان به تفکیک و در دو مقطع سنی زیر 16 سال و بالای آن و در رشته‌های حفظ کل، حفظ 20، 10 و 5 جزء، قرائت و ترتیل‌ برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ثبت نام در این مسابقه صرفاً به صورت اینترنتی بوده است، ادامه داد: در مهلت 10 روزه ثبت نام در این دوره از مسابقات، دو هزار و 400 نفر نام نویسی کردند.

نجفی‌قدسی افزود: در این مسابقات حدوداً یک هزار نفر از متسابقان در بخش آقایان و یک هزار و 400 نفر در بخش بانوان  ثبت نام کرده‌اند که در مجموع حدود 300 نفر در رشته حفظ کل قرآن، 315 نفر در رشته حفظ 20 جزء، 580 نفر در رشته حفظ 10 جزء، 570 نفر در رشته حفظ 5 جزء، 350 نفر در رشته ترتیل خوانی و 340 نفر در رشته قرائت قرآن شرکت دارند.

مسئول دارالقرآن امام علی(ع) تأکید کرد: در این مسابقات در بخش بانوان 455 نفر از شهرستان‌ها و 945 نفر از استان‌های تهران و البرز حضور دارند و در بخش آقایان نیز 420 نفر از استان‌های البرز و تهران و حدود 580 نفر از شهرستان‌ها حضور خواهند داشت.

برگزاری مسابقات بانوان یک روز زودتر از موعد مقرر

وی با اشاره به حضور گسترده شهرستانی‌ها در این مسابقات، اضافه کرد: این درحالی است که این دارالقرآن امکانی برای اسکان آنها ندارد و صرفاً برگزاری مسابقات و اهدای جوایز را برعهده دارد.

نجفی‌قدسی اضافه کرد: مسابقات بانوان یک روز زودتر از موعد مقرر و از 30 دی‌ماه آغاز می‌شود به گونه‌ای که سه‌شنبه و چهارشنبه 30 دی‌ماه و اول بهمن‌ماه ویژه داوطلبان تهران و کرج و پنج‌شنبه و جمعه، دوم و سوم بهمن‌ماه ویژه داوطلبان شهرستانی است.

وی افزود: مسابقات آقایان نیز طی روزها هشتم تا دهم بهمن‌ماه برگزار می‌شود که هشتم بهمن‌ماه ویژه متسابقان استان‌های تهران و البرز و 9 و 10 بهمن‌ماه ویژه داوطلبان شهرستانی از سایر استان‌های کشور برگزار می‌شود.

مسئول دارالقرآن امام علی(ع) درباره هیئت داوری این مسابقات، اظهار کرد: شش گروه داوری از اساتید برجسته قرآنی کشور، داوری مسابقات را در بخش آقایان و بانوان برعهده دارند. همچنین این مسابقات به طور همزمان در شش نقطه و محل مرکز فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی (یادمان شهدای هفتم تیر) واقع در میدان بهارستان، سرچشمه  برگزار می‌شود.

3بهمن‌؛ اختتامیه مسابقات بانوان/ 10 بهمن؛ اختتامیه آقایان

وی یادآور شد: مراسم اختتامیه این مسابقات نیز شامگاه جمعه، سوم بهمن‌ماه ویژه مسابقات بانوان و شامگاه جمعه، 10 بهمن‌ماه ویژه مسابقات آقایان و با حضور برخی شخصیت‌های کشوری و با تجلیل از نفرات اول تا سوم رشته‌های مختلف برپا می‌شود.

نجفی‌قدسی درباره جوایز این مسابقات، تصریح کرد: مجموع جوایز نفرات برتر این مسابقات به اضافه هدایای نقدی که به حافظان، قاریان و تالیان قرآن اهدا می‌شود بالغ بر 3 میلیارد ریال است و احتمال افزایش آن نیز وجود دارد.

یادآور می‌شود، برپایی هشتمین دوره مسابقات سراسری دارالقرآن امام علی(ع) به چهار هزار نفر از نخبگان قرآنی کشور به صورت پیامکی اطلاع‌رسانی شده است. همچنین جزئیات، اطلاعات تکمیلی و برنامه زمان‌بندی در آینده نزدیک در پایگاه اینترنتی دارالقرآن علامه طباطبایی اعلام می‌شود.

captcha