کد خبر: 2729211
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۰۰
سقای بی‌ریا:

توهین به مقدسات ادیان الهی از نظر عرف بین‌المللی ممنوع است

گروه سیاسی: استاد حوزه علمیه با بیان اینکه مسلما از نظر عرف بین‌المللی توهین به مقدسات ادیان الهی ممنوع است، گفت: کسی این مسئله را بر نمی‎تابد که به پیامبران ادیان الهی توهین شود؛ روح دین داری و حتی انسانیت اجازه توهین به ادیان و پیامبران را به کسی نمی‎دهد.

حجت‎الاسلام والمسلمین ناصر سقای بی‌ریا،  استاد حوزه علمیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، با اشاره به توهین مجدد نشریات غربی به پیامبر اسلام(ص) گفت: مستکبرین عالم ضربه اصلی را اسلام خوردند و در اصل این مستکبرین با اسلام مخالف هستند؛ در اسلام نیز قطعا بالاترین شخص، شخص پیامبر اکرم(ص) است و به همین جهت آنها سعی می‎کنند پیامبر ما را هدف حملات خود قرار دهند.

وی افزود: آنها در صدد این هستند که از صاحب اسلام تقدس‎زدایی کنند؛ پیامبری که خداوند و رفعنالک ذکرک را در خصوص ایشان بیان کرده است امروز خاری در چشم آنهاست و به همین دلیل قصد دارند تا با تقدس زدایی ایشان اسلام را را تضعیف کنند.

عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی(ره) اظهار کرد: آنها دستور تضعیف اسلام را دارند و برای مقابله با اسلام نیز برنامه‎ها دارند؛ رشد و گسترش همه جانبه اسلام بخصوص پس از انقلاب اسلامی در کشورهای اروپایی باعث شد که امروزه اسلام به سریع‎ترین دین در حال گسترش جهان مبدل شود  و این کشورها را با بحرانی هویتی در داخل مواجه کند.

وی گفت: اسلام در حال تغییر نگاه هویتی آنها است؛ با توجه به ارزشهای دموکراسی آنها می‎ترسند که با رشد جمعیت مسلمانان و همچنین رشدد اقبال به اسلام به همین زودی اسلام به دین اول کشورهای آنان مبدل شود و به همین دلیل است که سعی دارند که با تقدس زدایی اسلام گرایی در غرب را کمرنگ کنند.

سقای بی‌ریا بیان کرد: ایجاد داعش و دسیسه‎‌های هرازگاه آنها به همین دلیل است که مشروعیت اسلام را در ذهن مردم جهان کم کنند؛ آنها می‌خواهند چهره‎ای کریه و زشت از اسلام ارائه کنند تا دیگر رغبتی برای مسلمان شدن وجود نداشته باشد.

وی گفت: اسلام‌ستیزی آنها به شدت ادامه دارد ولی نتیجه اعمال سبک مغزانه آنها باعث شده است که امروز نام حضرت محمد(ص) بیشترین جامعه آماری اسمی را در جهان دارا باشند به شکلی که حتی غیر مسلمانان نیز نام فرزندان خود را محمد می‎گذارند.

این استاد حوزه خاطرنشان کرد: آنها از اسلام گرایی در رنج هستند و به همین دلیل است که دست به گسترش اسلام هراسی می‎زنند؛ هر ازگاهی نیز سعی می‎کنند با اجیر کردن برخی مهره‎های کم ارزش به این نیات برسند که در گذشته سلمان رشدی را علم کردند که با واکنش ولایی حضرت امام(ره) روبرو شدند و نتوانستند به نقشه‎های شوم خود برسند.

وی گفت: امروز نیز از ابزار داعش و کارهای دیگری چون همین کاریکاتورها استفاده می‎کنند تا از چند جبهه به جنگ اسلام بروند ولی خوشبختانه تاریخ ثابت کرده است که آنها کاری از پیش نمی‏برند.

عضو هیئت علمی موسسه امام خمینی(ره) افزود: گروگان گیری مشکوک و قتل این کاریکاتوریست بهانه‎هایی است که به تعبیر قرآن با هوای دهان می‎خواهند نور خدایی را خاموش کنند؛ اما باید بدانند که دین اسلام دین پایانی و آخرین راه رسیدن بشر به سعادت است و با این حرکات به هیچ عنوان نمی‎توانند به جنگ اسلام حقیقی بروند.

وی با اشاره به کمپین من عاشق محمد(ص) هستم گفت: این کمپین که امروز در ایران و سراسر جهان موج مسلمانان را در کنار هم قرارداده باعث شده که این نور با این تدابیر احمقانه آنها هر روز گسترش و تلالو بیشتری داشته باشد و هر کاری که آنها بر ضد اسلام و پیامبر انجام می‎دهند با واکنش مثبت مردم و مسلمانان همراه می‎شود.

سقای بی‌ریا یادآور شد: حرف آنها که می‎گویند که در جامعه آزاد باید مردم بتوانند مخالفت خود را با یک دین اعلام کنند درست نیست؛ این مساله یک بام و دو هواست؛ چطور در خصوص اعتقادات صهیونیست‎ها کسی جرات اظهار عقیده ندارد و با اینکه یک مساله دینی و مقدس میلیاردی هم نیست ولی کسی جرات نزدیک شدن به این مباحث تاریخی دروغین را نیز ندارد ولی امروز که به پیامبری که تمام ادیان الهی به ظهور آن بشارت داده و امروز یک و نیم میلیارد انسان در سرسار جهان ملتزم آن هستند توهین می‎شود و بقیه باید ساکت بمانند؟

وی گفت: مسلما از نظر عرف بین‌المللی توهین به مقدسات ادیان الهی ممنوع است و کسی این مساله را بر نمی‎تابد که به پیامبران ادیان الهی توهین شود؛ روح دین داری و حتی انسانیت اجازه توهین به ادیان و پیامبران را به کسی نمی‎دهد.

captcha