به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، جمشیدی، مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان در کارگروه فرهنگی و اجتماعی شهرستان شهرضا گفت: دینداری و اخلاقمداری از مهمترین ویژگیهای مردم شهرضا از گذشتههای دور مطرح بوده و افزایش بروز برخی مضعلات اجتماعی در این شهرستان لزوم ورود متخصصان مجرب در این حوزه را دو چندان کرده است.
وی با تأکید بر ترویج سبک زندگی ایرانی ــ اسلامی در جامعه اظهار کرد: مسئله فرهنگی باید جدی گرفته شود و ضروری است تا فرهنگ جامعه اصلاح شده و فرهنگ اسلامی به جای فرهنگ غربی در جامعه حاکم و سبک زندگی ایرانی اسلامی ترویج داده شود.
جمشیدی با اشاره به افزایش آمارخودکشی در شهرضا، گفت: افزایش آمار خودکشی در دراین شهرستان طی سالهای گذشته نگرانکننده است. روند افزایش برخی معضلات اجتماعی از قبیل طلاق، خودکشی واعتیاد طی چند سال گذشته در شهرضا نگرانی مسئولان را به همراه داشته است و این موضوع مهمی به شمار میرود که نباید ابعاد مختلف آن را از نظر دور داشته باشیم.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان تأکید کرد: به لحاظ اینکه وضعیت شهرضا در حوزه مسائل اجتماعی به نقطه بحرانی رسیده است باید در کوتاهترین زمان ممکن نسبت به راهاندازی مرکز روانپزشکی در این شهرستان اقدام شود.
در ادامه این نشست، سیدحمید بحرینی، معاون فرماندار شهرضا طی سخنانی با اشاره به اینکه اخلاقگریزی از مهمترین معضلات عصر حاضر به شمار میرود، افزود: نتیجه بیتوجهی به اصول اخلاقی و دینی رواج گسترده معضلاتی از قبیل خودکشی، طلاق و ازدواج سفید است.
وی ادامه داد: در وضعیت کنونی تعداد 30 هئیت مذهبی در شهرستان فعالیت میکنند و بهرهگیری از این ظرفیت گسترده اجتماعی از مهمترین وظایف مسئولان امر به شمار میرود.
بحرینی با اشاره به اینکه نگاه به مقوله مهاجرپذیری باید مبتنی بر دو اصل فرصت و تهدید باشد، تصریح کرد: همگان باید بدانند و آگاه باشند که فرمانداری شهرضا در سال 1318 به عنوان فرمانداری ویژه استان اصفهان مطرح بوده است و سابقه شهرداری 93 ساله این شهر بیانگر جایگاه فاخر این دیار در دوران گذشته است.