کد خبر: 2735515
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۷
رجبی بیان کرد:

تبدیل کشورها به مستعمره فرهنگی در تولیدات هنری غرب

گروه هنر: سرپرست حوزه هنری استان اردبیل گفت: در تولیدات هنری غرب تبدیل کشورها به مستعمره فرهنگی دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل،امیر رجبی، سرپرست حوزه هنری استان اردبیل، دیروز 30دی‌ماه در نشست هم‌اندیشی تشکل‌های مذهبی وابسته به تبلیغات اسلامی اردبیل، گفت:اگر زمانی جنگ با توپ و تانک مطرح بود ولی اکنون و در دنیای امروز جنگ با تولیدات فرهنگی و هنری همراه است.
وی افزود: دردنیای امروز تاثیرگذاری یک فیلم، یک کاریکاتور و یا یک نقاشی به حدی بالا است که می‌تواند حتی تاثیرات به مراتب بیشتری از جنگ‌های مسلحانه داشته باشد.
سرپرست حوزه هنری استان تاکید دارد: آمریکا با تولیدات هنری و فرهنگی خود به دنبال مستعمره سازی کشورها است و برای تحقق این هدف به مراتب هزینه کمتری را نیز اختصاص می‌دهد.
رجبی تکلیف نهادها و مسئولان را توجه به این دغدغه فرهنگی و اولویت‌های نظام دانست و گفت: در عین حال ابزار مبارزه را باید به افراد متدین سپرد تا مبارزه به شکل مطلوب انجام شود.
وی با تاکید به ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت هنر در عرصه‌های دینی و مذهبی، ادامه داد: در عین حال حضور روحانیت و فعالیت این قشر در عرصه های هنری می تواند به منزله سپردن ابزار مبارزه به دست افراد کاردان باشد.
سرپرست حوزه هنری استان ابراز امیدواری کرد: با افزایش تعاملات بین دستگاهی بسیاری از دغدغه های فرهنگی موجود در استان مرتفع شده و هدف اصلی یعنی ارتقا شاخص های فرهنگی و دینی حاصل آید.
در این جلسه همچنین رئیس دارالقرآن تبلیغات اسلامی استان اردبیل تفاوت این نهاد اجرایی با سایر مجموعه ها را رویکرد مردمی آن در اجرای برنامه ها دانست.
حجت‌الاسلام عزیز صابری با اشاره به ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت تشکل های دینی در رفع دغدغه های دینی و فرهنگی، گفت: در حال حاضر دارالقرآن با بهره گیری از ظرفیت تشکل‌های دینی در آموزش هیئت‌های مذهبی ورود کرده است.
وی با تاکید به ضرورت استفاده از ظرفیت دهه فجر اضافه کرد: انتظار می رود در مناسبت‌های مختلف با هم‌افزایی توان دستگاه‌ها آموزه‌های دینی و تربیتی به آحاد جامعه انتقال یابد.

captcha