کد خبر: 2736708
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۸
فرماندار بهار:

رسالت آموزش و پرورش در مقابله با جنگ نرم بسیار خطیر است

گروه اجتماعی: دشمن با ترفندهای مختلف درصدد ضربه زدن به این انقلاب است لذا رسالت آموزش و پرورش و خانواده‌ها برای مقابله با این تهدیدات جنگ نرم بسیار حساس و خطیر است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، محسن مرادی‌پناه، فرماندار بهار چهارشنبه، 30 دی‌ماه در مراسم تجلیل از اعضای شورای آموزش و پرورش این شهرستان، اظهار کرد: با وجود همه پیشرفت‌های علمی، باید در میدان وسیع‌تر به سمت اهداف انقلاب حرکت کنیم، زیرا در بحث علمی هر چه کار شود باز باید تلاش صورت گیرد.

وی ادامه داد: دشمن با ترفندهای مختلف درصدد ضربه زدن به این انقلاب است که در این راستا جنگ نرم را در دستور کار قرار داده و تلاش می‌کند از ترفند‌های مختلف بین جوانان و ارزش‌های اسلامی فاصله بیندازد و لذا رسالت آموزش و پرورش و خانواده‌ها برای مقابله با این تهدیدات جنگ نرم بسیار حساس و خطیر است.

فرماندار بهار با اشاره به فعالیت شوراهای آموزش و پرورش ابراز کرد: تشکیل این شوراها از دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی است، زیرا دین مبین اسلام همه چیز را بر پایه شور و مشورت بنا نهاده است.

مرادی‌پناه با اشاره به اقدامات تأثیر‌گذار آموزش و پرورش در تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد، بیان کرد: امروز نخبگانی که در عرصه‌های مختلف باعث افتخار این نظام هستند از مجرای آموزش و پرورش عبور کرده و به این مقام علمی رسیده‌اند.

captcha