کد خبر: 2757775
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۸
ویژه مقطع ابتدایی؛

مسابقات قرائت و حفظ در دبستان علی‌اکبر فولادی شهریار برپا شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مسابقات قرائت و حفظ ظهر امروز، چهارم بهمن‌ماه در مدرسه ابتدایی علی‌اکبر فولادی شهریار برپا شد.

عقیل وطن دوست، مسئول مؤسسه معجزه جاوید در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: مسابقات قرائت و حفظ ویژه مقطع ابتدایی ظهر امروز، چهارم بهمن‌ماه از ساعت 11:30 تا 12:30 در دبستان علی‌اکبر فولادی شهریار برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه این مسابقات ویژه کلاس‌های چهارم تا ششم ابتدایی است، ادامه داد: مرحله مقدماتی این مسابقات در سطح کلاس‌ها برگزار شده است و تعداد 20 نفر از دانش‌آموزان در تمام مدرسه با هم به رقابت می‌پردازند.

وطن‌دوست اضافه کرد: در رشته حفظ پایه چهارم ابتدایی باید از سوره انشقاق تا ناس، پایه پنجم از سوره عبس تا ناس و پایه ششم هم  کل جزء 3 قرآن را حفظ باشند. همچنین در رشته قرائت نیز علاوه بر سوره‌های فوق برای هر پایه، سوره حمد نیز اضافه شده است.

مسئول مؤسسه معجزه جاوید تصریح کرد: نفرات برتر در این مرحله به مرحله شهرستانی و بین مدارس شهریار راه می‌یابند.

captcha