کد خبر: 2760966
تاریخ انتشار : ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۹
اقتصاد در آینه مطبوعات/

بزرگ‌ترین رقم معوقه بانکی اعلام شد/ یک وجب جا برای مردن

گروه اقتصاد:‌ بزرگ‌ترین رقم معوقه بانکی اعلام شد، مرگ ملک عبدالله نفت را ارزان کرد، یارانه نمی‌دهند، کاهش معوقات بانکی با ارتقای دانش کارکنان، یک وجب جا برای مردن و ۷ عامل اثرگذار بر افت بازار سرمایه،از مهم‌ترین عناوین روزنامه‌های اقتصادی امروز است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، مهم‌ترین عناوین صفحه اول روزنامه‌های اقتصادی صبح امروز، یکشنبه 5بهمن‌ماه، به شرح زیر است:

سقوط «یورو» در سه بازار

اشرافیت جدید آمریکایی

پایان رکود مسکن در جهان

مخالفت دولت با جدایی نفت از اقتصاد

تنور استقبال از سرمایه‌گذاری در ایران سرد شد

بازگشت نفت به روند نزولی قیمت

کشور را با 40 میلیارد دلار با اقتصد مقاومتی اداره می‌کنیم

هواپیمایی بابک زنجانی به وزارت نفت رسید

تقسیم‌بندی خودروهای پایتخت به چهار رنگ

دولت ایران به مثابه ماشین پمپاژ رانت

1000 میلیارد دلار برای اشتغال صفر

تغییرات جوی در انتظار بخش خصوصی

بزرگترین رقم معوقه بانکی اعلام شد

خروج بازار مسکن از رکود در سال آینده

مرگ ملک عبدالله نفت را ارزان کرد

امید
|
-
|
۱۳۹۳/۱۱/۰۷ - ۱۸:۰۰
0
0
می خواهید بدانید ،چرا معوقات بانکی وصول نمی شود ؟!
در یک کلام دام حقوقی عامل عمده عدم بازگشت معوقات بانکی است،معوقات بانکی یک پدیده تصادفی و رخ داد غیر ارادی نیست که به راحتی حل شود ، چرا که اگر اینگونه بود با مطرح شدن موضوع توجه ها به آن جلب و حل می شد، اما پدیده معوقات بانکی یک پدیده محاسبه شده و طراحی شده است ، که با اقدامات شروران نیز عجین شده است ، لذا شاید هوش و ذکاوت و توانمندی متولیان امر به حدی نیست که بتوانند آن را حل کنند . و همواره آنان که برنامه ریز این پدیده شوم بودند و شروران یک گام بلکه چند گام جلوترند و چه بسا راه حل هایی که بعضا مطرح می شود ،همانچیزی است که خود شروران پیش پای متولیان امر قرار می دهند .
پدیده معوقات بانکی یک راه حل بیشتر ندارد و آن اعلام رسانه ای همه بدهکاران و وثائق و ضامنین و رقم دقیق بدیهی آنان است ، ریز و درشت بدهکار هم فرقی نمی کند. بدهکاران در واقع به سیستم بانکی و مالی و اعتباری بدهکار نیستند ، بلکه واقعیت ماجرا چیزی دیگری است ، کسانی که طراح معوقات بانکی اند ، و پول را از بانک گرفته اند ،نمی توانند خود بدهکار به بانک باشند ، که اگر اینگونه بود آنان با هوش تر از آنند که دمشان در تله باشد ، حتما به لحاظ قانونی ماجرا چیز دیگریست.
بله قانون هم نمی تواند آنها را به دادگاه بیاورد ، بلکه قانون ابزاری در دست آنهاست ، آنهم به این علت که آنها از دامها و حقه های حقوقی استفاده کرده اند ، یعنی از همان ابتدا ، همه مسیرهای آن را ارزیابی نموده اند تا دمشان به تله نیافتد ،این مفهوم را هم به راحتی می توان با نگاهی به تبلیغات انبوه در روزنامه ها و پیامکهای اعطای تسهیلات میلیاردی متوجه شد.
این زخم فقط یک درمان دارد ، اعلام فهرست اسامی بدهکاران و ضامنین و وثائق ، توسط مرجعی ثالث و صالح غیر از بانک ، چرا که خود بانک هم آلوده است .
اگر فهرست اسامی و ضامنین و وثائق توسط رسانه ها اعلام شود و در سایتی که دسترسی عمومی به آن آزاد است بروز شود ، یقینا موضوع معوقات بانکی حل خواهد شد، هر چند قربانیان بسیار خواهد داد.
دامهای حقوقی فقط به معوقات بانکی ختم نمی شود بخش وسیعی از اقتصاد مملکت را هدف گرفته است عرصه تجارت هم هر روز شاهد یکی از این موضوعات است ، پدیده شاندیز ، نگین خودرو ، .... ، خدا رحمت کند گذشتگان را که چقدر حلال و حر
captcha